Nahlášený zákaz letů nad Evropou v červnu způsobuje paniku i otázky
RSS

Nahlášený zákaz letů nad Evropou v červnu způsobuje paniku i otázky

Červen je tradičně jedním z dovolenkových měsíců, přičemž mnoho lidí nejspíš plánuje zahraniční pobyt poté, co se po covidových letech pravidla prakticky všude uvolnila.
Jenže jak se zdá, tak na červen nebude letecká dovolená příliš v kurzu, protože Evropa bude část měsíce prakticky bezletovou zónou – tedy vyjma stíhaček NATO.
Od 12. do 23. června budou na obloze nad Evropou platit rozsáhlé zákazy letů. Pozadím má být cvičení NATO.
V případě plánování letu na dovolenou v termínu 12. až 23. června byste si nejprve měli ověřit, zda letadlo skutečně poletí. Nad Evropou má být téměř bezletová zóna a je jisté, že  civilní lety budou povoleny jen velmi výjimečně.
Během této doby se uskuteční dosud největší letecké cvičení NATO: „Air Defender“. Tento manévr se stovkami letadel a stíhaček již způsobuje nepokoje mezi leteckými společnostmi, protože budou platit rozsáhlé zákazy letů. Podle zasvěcených osob panuje mezi leteckými společnostmi skutečně poplašná nálada.
To je docela logické, vždyť dovolenou si mnoho lidí rezervuje předem – na léto často již v prosinci. Tehdy však ještě byly letecké pobyty  běžně v nabídce.

Německý Bundeswehr na dotaz označil cvičení za „projev transatlantické solidarity“. Tedy – jednoduše řečeno – jde o akt naprostého podrobení se americkému válečnému průmyslu. Mnoho lidí, kteří chtějí mír v Evropě, to tak bude také vnímat. Masivní nasazení vojenských letadel – a především směr cvičení na východ a do Ruska. Samozřejmě to nejsou náhody.
Evropa je v těchto dnech ničena. Energetickou krizí, ekonomickou destrukcí, klimatickou panikou a Velkým resetem. A připravujeme se na to, že bychom mohli jít de facto i do války. „Společně silnější,“ píše Bundeswehr na svém webu a šipky míří směrem na východ. USA nemohly navrhnout scénář lépe.
Mainstreamová média se jako tradičně velmi zdráhají o tomto cvičení a jeho důsledcích informovat. A to přesto, že v červnu by mohla být narušena zasloužená letecká dovolená mnoha stresovaných lidí…

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 4.8 ] Článek Nahlášený zákaz letů nad Evropou v červnu způsobuje paniku i otázky se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden