Generální ředitel Moderny promluvil na WEF: „Naše vakcíny už nikdo nechce“
RSS

Generální ředitel Moderny promluvil na WEF: „Naše vakcíny už nikdo nechce“

Stále více lidí zjišťuje, že takzvané „vakcíny na covid“ žádnými vakcínami nejsou. Nepomohou jim před nákazou, dalším přenosem, ale ani před těžkým průběhem nebo smrtí. „Bonusem“ navíc jsou i vedlejší účinky, vyskytující se u těchto preparátů mnohem častěji než v případě „starých“ vakcín.
Není tedy divu, že na 3., 4.  a mnohde i 5. dávky si již chodí jen ti nejoddanější svědci covidovi. To se samozřejmě nelíbí výrobcům těchto genových patoků, za všechny to včera na srazu WEF okomentoval generální ředitel Moderny…
Generální ředitel Stéphane Bancel reagoval na požadavky zdravotnických úředníků EU, aby byly smlouvy na očkování proti Covidu změněny v důsledku nevyužitých zásob. Bancel si stěžoval, že jeho společnost musela „vyhodit“ 30 milionů dávek na Covid-19, protože je nikdo nechce.
„Je smutné říct, že jsme v procesu vyhazování 30 milionů dávek do odpadků, protože je nikdo nechce. Máme velký problém s poptávkou,“ řekl Bancel na zasedání Světového ekonomického fóra v Davosu. Pokusy tlačit na vlády zjevně selhaly.
„Právě teď máme vlády – snažili jsme se je kontaktovat… prostřednictvím velvyslanectví ve Washingtonu. Kontaktovali jsme všechny země a nikdo si je nechce vzít. Problémem v mnoha zemích je, že lidé už nechtějí vakcíny.“
Výzkumník Steve Quayle již dříve poukázal na to, že  velmi specifická sekvence genu MSH3 v záběru   Moderny byla patentována 4. února 2016 a schválena 7. března 2017. Frontiers in Virology publikoval potvrzení přítomnosti sekvence genu MSH3 v místě štěpení furinu SARS-CoV-2. Přítomnost genu MSH3, který má jednu ku třem bilionům šancí, že se v přírodě vyskytne, je „velmi neobvyklá a vyžaduje další zkoumání“.
Vlády mezitím poslaly společný dopis Evropské komisi v této věci: „Doufáme, že diskuse s komisí a mezi členskými státy umožní flexibilitu v dohodách o očkování.“ Podle polské vlády je na vině válka na Ukrajině: „Počítáme také s tím, že výrobci vakcín ukáží pochopení pro výjimečné výzvy, kterým Polsko čelí při podpoře Ukrajiny a poskytování přístřeší milionům ukrajinských občanů prchajících před válkou.“
Minulý měsíc se premiéři Estonska, Lotyšska a Litvy obrátili ve společném dopise na předsedkyni Komise Ursulu von Der Leyenovou a požádali o právo členských států „znovu provést, pozastavit nebo zcela zrušit dodávky vakcín s krátkou trvanlivostí“.
V samostatném dopise bulharské ministerstvo zdravotnictví požadovalo „otevřený dialog“ s Komisí a farmaceutickými společnostmi, aby EK přestala nutit členské státy „nakupovat množství vakcín, které nepotřebují“.
Zdá se, že mnohé vlády již začínají chápat, že vnucováním experimentálních preparátů si u občanů příliš velkou popularitu nezískají. Ovšem i přesto zatím Evropská komise odporu některých zemí vzdoruje a nedávno se naopak usnesla, že je nutné vymyslet způsob, jak donutit 100 milionů neočkovaných občanů EU, aby se i oni stali pokusným morčetem.
Kontrolní skupina zřejmě musí být za každou cenu odstraněna. Pokud však bude i nadále nejen oněch 100 milionů, ale i mnoho dalších Evropanů odolávat (4., 5., a dalším dávkám), EK nic nezmůže. Stamiliony lidí potrestat nemůže…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden