VIDEO: Šokující video zachytilo mladého Ukrajince ve sporťáku Mazda, jak zastavil na magistrále před Národním muzeem a po vystoupení z auta se začal rvát s jedním českým demonstrantem! Další svědek natočil agenta z Rakušanova vnitra, jak ukazuje těžkooděn
RSS

VIDEO: Šokující video zachytilo mladého Ukrajince ve sporťáku Mazda, jak zastavil na magistrále před Národním muzeem a po vystoupení z auta se začal rvát s jedním českým demonstrantem! Další svědek natočil agenta z Rakušanova vnitra, jak ukazuje těžkooděn

VIDEO: Šokující video zachytilo mladého Ukrajince ve sporťáku Mazda, jak zastavil na magistrále před Národním muzeem a po vystoupení z auta se začal rvát s jedním českým demonstrantem! Další svědek natočil agenta z Rakušanova vnitra, jak ukazuje těžkooděncům rukou, na koho se mají vrhnout a vyvolat tak potyčku s protestujícími před Národním muzeem! A demonstrace má dohru, ministr vnitra začal Rajchlovi a dalším vyhrožovat, že s organizátory vlastenecké demonstrace nebude mít slitování!
Sobotní demonstrace v Praze na Václavském náměstí s názvem “ Česko proti bídě ” opět vyvolala mezi představiteli Fialova režimu a jejich mediálního establishmentu značné obavy. Organizátorům demonstrace se totiž znovu jako vloni 3. září podařilo naplnit celé Václavské náměstí, přestože tentokrát byly organizátory jiné osoby, a to především Jindřich Rajchl a jeho politická strana PRO.  Obrovská inflace v ČR, která již dosahuje 18% a s ní spojený růst životních nákladů, ohrožuje sociální bezpečnost obyvatelstva a Fialova vládu tuto krizi ještě prohlubuje tím, že více jak 2 milionům důchodců sebere měsíčně v průměru 1 000 Kč na důchodech skrze novelu důchodové zákona o valorizacích důchodů podle inflace.
Demonstrace 11. 3. 2023 na Václavském náměstí Spolu s tím se vláda Petra Fialy rozhodla zahájit proces ukrajinizace České republiky, což je možné vidět nejen na vyzbrojování a financování války na Ukrajině, ale i vyvěšováním ukrajinských vlajek na budovy v majetku českého státu a na kulturních chráněných památkách, jako je třeba budova Národního muzea. Česká média začala o víkendu po skončení demonstrace šířit lži a dezinformace o násilných protestech, že prý organizátoři proti násilí nezakročovali , že se prý demonstrace účastnily pro-ruské síly a část demonstrantů se chtěla násilím dostat do budovy Národního muzea a sundat ze shora z okna ukrajinskou vlajku, která hyzdí tuto českou národní kulturní památku.
V srpnu 1968 Ukrajinci v řadách Sovětské armády stříleli na budovu Národního muzea a dnes na ní visí jejich vlajka
Ukrajinská vlajka symbolizuje zemi, která se v roce 1968 spolupodílela na okupaci Československa v rámci Sovětské armády a z principu věci tedy věšení okupační vlajky na budovu Národního muzea je neuvěřitelné chucpe, minimálně pro pamětníky, kteří si pamatují, jak na Václavském náměstí 21. srpna operovala II. tanková brigáda Kyjevského vojenského okruhu Sovětské armády.
Byla to sice Sovětská armáda, ale ta tanková brigáda byla z Ukrajiny, jak v pořadu ruské televize Vladimira Solovjova připomněl již dříve ruský historik k událostem ze srpna 1968. Je neuvěřitelné, že ani ředitel Národního muzea se nad tímto nepozastavil, jak sarkastický nápad to byl vyvěsit na budovu muzea právě vlajku Ukrajiny.
Okupační vlajka Ukrajiny na české národní památce Pokojná demonstrace se v sobotu vyhrotila z důvodů, které česká dezinformační velká média nikdy neuvedou a musí tyto informace přinést alternativa a Aeronet. Dostali jsme do redakce dvojici svědeckých videí, které prokazují, že konflikty a potyčky v závěru demonstrace a po jejím skončení vyprovokoval někdo úplně jiný než demonstranti. První video bylo natočeno svědkem ve chvíli, kdy skupina českých vlastenců přes magistrálu skandovala k muzeu na druhé straně hesla, aby došlo k sundání ukrajinské vlajky z budovy muzea.
VIDEO: Ukrajinec na magistrále zastavil sportovní Mazdu a po vystoupení z auta se začal rvát s českým demonstrantem, který blokoval jízdní pruh na přechodu. Působilo to jako připravená provokace
Poklidný protest se ale záhy vyhrotil. Přímo na magistrále na vozovce zastavil luxusní bílý sporťák značky Mazda MX-5 RF model 2023 v ceně přes 1 milion Kč na ukrajinských značkách AB 3132 IE, což je registrační značka města Vinnica na západní Ukrajině [ 1 ]. Z auta vystoupil ukrajinský mladík, obešel auto a napadl jednoho z českých protestujících. Ten měl na sobě červenou bundu a stál na přechodu a něco tam řešil s pořadatelem v reflexní vestě.
Na Telegramu se uvádí, že šlo o českou ženu, ale při analýze videa to tak nevypadá, spíš se zdá, že jde určitě o muže. Ale to je detail. Ukrajinec z auta vystoupil a pustil se s mužem v červené bundě do rvačky. Doslova to vypadalo jako záminka, jako by ten muž v červené bundě na přechodu čekal schválně a právě na toho Ukrajince, až u něho zastaví a vznikne konflikt.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v2admkm","div":"rumble_v2admkm"});
Potyčce mezi ukrajinským řidičem, který na přechodu zastavil provoz v jednom pruhu na magistrále, a českým demonstrantem se snažili zabránit pořadatelé a bezpečnostní pracovníci v reflexních vestách, ale policie na místě evidentně nezasáhla. Na sociálních sítích již zaznívají obvinění směrovaná na ministra vnitra, že mělo jít o provokací, aby český demonstrant napadl na silnici Ukrajince a vnitro aby to potom mohlo využít k obvinění organizátorů demonstrace z šíření rasové a etnické nenávisti přesně podle střihu a mustru monstr-procesu “Tušl & Čermák” jako způsob, jak zahájit Jindřicha Rajchla a další spoluorganizátory.
VIDEO: Agent z vnitra dirigoval těžkooděnce, na koho z řad poklidně protestujících se mají vrhnout na schodech Národního muzea
Prostě je obviní z podněcování anti-ukrajinských nálad na demonstraci. Ukrajinský mladík se však k ničemu nedostal a nakonec naskočil do sporťáku a odjel. Jeden z protestujících ještě stihl při odjezdu kopnout do jeho auta. Ukrajinec přibrzdil, ale nakonec se na to vykašlal a odjel.
Celé to opravdu smrdělo provokací, kdy ukrajinský mladík měl sehrát roli oběti a očekával, že bude napaden a inzultován, ale k tomu díky zásahu pořadatelů nedošlo. Video ale dokazuje, že Ukrajinec, který by měl být na frontě na Donbasu, se místo toho prohání po Praze ve sporťáku se svojí kočkou, která seděla v autě vedle něho a když má čas, zastaví před českými vlastenci a začne se s nimi rvát. A to nebylo všechno!
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v2adma0","div":"rumble_v2adma0"});
Předseda strany PRO Jindřich Rajchl na svém Facebooku uveřejnil [ 2 ] další svědecké video, které dokazuje, že potyčka před Národním muzeem mezi demonstranty a policií byla vyprovokována policejním agentem. Média o víkendu přinesla informace o střetech a násilí před muzeem kvůli tomu, že prý demonstranti chtěli vtrhnout do budovy. To ale nebyla pravda, demonstrace probíhala v klidu, a to až do chvíle, než se ze dveří muzea na scéně objevil jakýsi muž v civilní bundě, ale s nápisem “POLICIE” na zádech.
Na Telegramu má tento muž přezdívku “kápo” kvůli tomu, že má zjevně vysokou šarži a ostatním policistům dává instrukce. Sešel ze schodů ke kordonu těžkooděnců a zezadu k nim začal něco mluvit a ukazoval rukou dopředu na skupinu demonstrantů. Trojice těžkooděnců odkývla a vrhla se na demonstranty a začala řež.
VIDEO: Rakušan vyhrožuje, že s organizátory sobotní demonstrace nebude mít slitování
A připravení novináři českých médií hned volali do redakcí, že demonstranti před muzeem se dopustili násilí. Takhle se to dělá. Z pokojné demonstrace se pokynem důstojníka Rakušanova vnitra udělá násilný protest. A to pořád není všechno. Po skončení demonstrace ministr vnitra Vít Rakušan ihned pohotově vystoupil s výrokem, že s organizátory této demonstrace nebude mít slitování! Útoky motivované etnickou a rasovou nenávistí proti Ukrajincům prý musí být stíhané a organizátoři prý za to ponesou zodpovědnost. Zajímalo by mně za co? Za to, že Ukrajinec v autě za milion korun zastaví jeden dopravní pruh magistrály a začne se rvát s českým demonstrantem?

Anebo za to, že jakýsi agent z vnitra ukázal rukou na demonstranty před muzeem a poštval na ně těžkooděnce? Cílem těchto provokací bylo vykreslit demonstraci jako protest pro-ruských živlů a násilníků, kteří útočí na Ukrajince a rvou se s policejními těžkooděnci na schodech muzea, kde visí ukrajinská okupační vlajka. Právě proto Rakušan hned po demonstraci vyslal Rajchlovi tu výhrůžku, že s organizátory demonstrace nebude mít slitování. Ano, Rakušan to umí, tvrdě po bolševicku zatočí s vnitřním nepřítelem. V Mateřídoušce už se jede kult osobnosti generálprezidenta Petra Pavla jako v 50. letech [ 3 ] a vnitro už stylově kriminalizuje opozici z důvodu údajného nezvládnutí demonstrace a jejího násilného obsahu v závěru.
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden