Nechutné: Pedofilní kanibalské obrázky vystavené v Parlamentu EU
RSS

Nechutné: Pedofilní kanibalské obrázky vystavené v Parlamentu EU

Uříznuté končetiny a křičící lidé ve sklenicích: Pedofilní a kanibalistické obrazy takzvané umělkyně Leny Cronqvistové bylo letos povoleno vystavit v rámci výstavy v Evropském parlamentu v Bruselu. (Foto: Twitter)







Nechutná vyobrazení nejenže umožňují hluboký vhled do zřejmě těžce narušené psychiky umělkyně – její výstava v Parlamentu EU také znovu ilustruje obrovský úpadek hodnot samozvaného hodnotového Západu.




Ransomeová: Mám na bezpečném místě kopie nahrávky pedofila Epsteina, jak zneužívají ženu
The painter- "artist" is swedish and very famous….Lena Cronqvist. She have some disturbing thought on childrens behaviour. Or she might just be telling the truth of of children being evil pic.twitter.com/tgPqceVfBj — staffan. eriksson (@XStaffan) March 7, 2023 Švédská umělkyně, která se narodila v roce 1938, na svých naivních obrazech s oblibou zobrazuje děti, které páchají násilí na druhých nebo samy trpí násilím:




Musk: Selhání Twitteru v oblasti dětského porna je „zločin“
2ª Parte, de las obras macabras de Lena birgitta cronqvist, gran parte de ellas expuestas en el parlamento europeo. pic.twitter.com/0uUr63ey4P — Soros hijueputa (@HijueputaSoros) March 10, 2023 V opačném případě lze rozhodnutí udělit Cronqvistové výstavu v Parlamentu jen stěží vysvětlit: vedení politiky EU zřejmě považuje tato zobrazení za dokonale vhodná k tomu, aby sloužila jako figurka Unie.




Obchod s dětmi není konspirace. Dokument odhaluje jinou tvář Hollywoodu
Většina uživatelů sociálních sítí byla ohromena. Ani mezi poslanci na sebe kritika nenechala dlouho čekat. Aurélia Beigneuxová ze skupiny Identita a demokracie napsala 31. ledna Parlamentu otázku, v níž výstavu pochybných obrazů ostře kritizovala a ptala se Evropské komise, zda by raději nepodpořila boj proti zneužívání dětí:



1/2. Art exhibitions organized by elite organizations reveal how deeply sick and troubled these people really are. Here are the paintings that were on display inside the #EuropeanParliament in #Brussels . The exhibition featured paintings by Lena Birgitta Cronqvist Tunström. pic.twitter.com/SGm47QdR1L — The informant (@theinformantofc) February 26, 2023 Lena Cronqvist (b. 1938) is a prominent figure in Scandinavian art. For sixty years she has created life stories through paintings, graphics, sculptures and textiles. She delves into the unpleasant aspects of childhood, motherhood, illness and loss. pic.twitter.com/96mEFdpuIi — O~BlackBetty (@BabyD1111229) March 12, 2023
Opravdu jen konspirace? NY Times tvrdí, že pedofilní skandál Balenciaga „neexistuje“
Na chodbách Evropského parlamentu v Bruselu jsou v současné době vystavena díla švédské malířky, grafičky a sochařky Leny Birgitty Cronqvist Tunströmové. Tato velmi pochybná díla, vytvořená umělkyní, která se nezaměnitelně inspiruje makabrózními motivy, jsou vystavena na odiv všem kolemjdoucím.



V údajně uměleckém světě Leny Cronqvistové se vedle sebe objevují nazí dospělí a děti a kojenci, kteří jsou vykucháváni nebo zavíráni do sklenic, a umělkyně se do těchto vskutku morbidních výjevů bez skrupulí umisťuje. Umělcova zvrácená posedlost, která je sama o sobě morálně odsouzeníhodná, by nikdy neměla být vystavena v Evropském parlamentu, zejména v době, kdy zneužívání dětí a zločiny na dětech jsou pro občany EU stále velkým problémem.




Podívejte se dovnitř Epsteinova ranče v Novém Mexiku, kde se měly rodit děti
S ohledem na výše uvedené:



1. Je si Komise vědoma dalších „děl“ Leny Cronqvistové? 2. Obdržela tato umělkyně od Komise nějakou finanční podporu, a pokud ano, v jaké výši? 3. Jak hodlá Komise bojovat proti zneužívání dětí a trestné činnosti páchané na dětech?“ Zdroj: report24.news
Článek Nechutné: Pedofilní kanibalské obrázky vystavené v Parlamentu EU se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden