Woke šílenci v Hollywoodu: Drew Barrymore padá na kolena před transkou (video)
RSS

Woke šílenci v Hollywoodu: Drew Barrymore padá na kolena před transkou (video)

Většina Hollywoodu je plně ve vleku tzv. „wokismu.“ Podporují všechny aspekty současné ideologie a mnohdy zachází hodně daleko. Nejinak je tomu v případě neutuchající podpory LGBTQIA, v současné době pak zejména populárního transgenderismu.
Herečka a televizní moderátorka Drew Barrymore padla na kolena před transkou Dylanem Mulvaneym – mužem převlečeným za ženu –  během pondělního rozhovoru v televizní show Barrymoreové.
Mulvaney, biologický muž, si za poslední rok vysloužil mnoho nechvalné pověsti. Loni v říjnu se pustil do  rozhovoru s Joem Bidenem a řekl mu: „Pane prezidente, toto je můj 221. den přechodu.“
Biden odpověděl: „Bůh tě miluje.“
Mulvaney pak přiměl „katolického“ Bidena, aby se zavázal k podpoře „genderově potvrzující“ péče o děti (tedy k tomu, aby si již děti mohly vybírat pohlaví).
Barrymoreová se zeptala Mulvaneyho během jejich rozhovoru, jak se vyrovnává s negativitou. Mulvaney si během rozhovoru stěžoval na „nenávist“ vůči transgender komunitě.

Dále rozvedl to, že chce přispět „trans radostí“ a být šťastný.
Právě teď je tolik nenávisti namířené proti trans komunitě, je to všude, a myslím, že největší zbraň, kterou mohu přispět, je trans radost a komedie a mluvení o těžkých tématech a opravdu složitých okamžicích přechodu a pokusit se nechat všechny vstoupit, aby viděli, že nejsem monstrum. Snažím se dělat cokoliv, jen být sám sebou a být šťastný…
Dav Mulvaneyho poznámkám tleskal. Barrymoreová poděkovala publiku „za podporu“.
Pak se zeptala Mulvaneyho, jak trans aktivista kreslí hranice a kde nalézá sílu „být dál radostný“.


Mulvaney odpověděl:


No, myslím, že je třeba mít svou vybranou rodinu a lidi, které miluji, aby se o mě postarali. Ale také si myslím, že je to něco o tom, obklopit se dobrými lidmi.
Mulvaney pak chytí Barrymorovou za ruku.
Je to zajímavé, protože se dívám na někoho, jako jste vy, a nedokážu si představit, že by vás někdo neměl rád.
Barrymoreová pak klesne na kolena přímo před Mulvaneyho a pak řekne:



Ach, prosím. Chcete  vědět, kdo mě někdy nemá rád? Já sama sebe.



Mulvaney odpoví „já taky“ a oba se objímají na podlaze za potlesku davu…..
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Woke šílenci v Hollywoodu: Drew Barrymore padá na kolena před transkou (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden