Japonská herečka se dostala pod palbu kritiky poté, co se vyhradila vůči tomu, že biologičtí muži mohou využívat dámské toalety
RSS

Japonská herečka se dostala pod palbu kritiky poté, co se vyhradila vůči tomu, že biologičtí muži mohou využívat dámské toalety

Takzvaný „wokismus“ není pouze výsadou Západu – tedy USA, EU, Kanady, Austrálie či Nového Zélandu. Tato šílená ideologie stejně tak stravuje i některé středo či jihoamerické země, ale také daleké Japonsko, jehož kulturní základy jsou zcela odlišné.
Japonsko je tedy velmi poslušným „žákem“ a v prosazování současné globalistické agendy nezůstává nijak pozadu. Již dlouho je patrné, že vede v prosazování depopulační politiky a nedávno jste se zde mohli dočíst i o tom, jak tamní vláda nadšeně propaguje konzumaci hmyzu.
Přitom Japonci mají ke konzumaci hmyzu velmi podobný postoj jako Evropané. Tedy pro 90% z nich jde o nepřijatelnou poživatinu. Ovšem Japonsko není v té „správné“ skupině jen co se klimatické propagandy, jejíž součástí je i pojídání hmyzu, týká.
Země Dálného východu je totiž také plně ve vleku propagandy LGBTQI a transgenderismu. Také tam si můžete pěkně naběhnout, pokud například kritizujete fakt, že muž, který se prohlásí za ženu, může využívat ženské toalety a další zařízení (šatny, věznice, nemocniční oddělení apod).
Japonská herečka Ai Hashimoto je pod palbou kritiky za to, že se odvážila navrhnout, že veřejné toalety by měly být odděleny podle biologického pohlaví. Tedy transky (muži, kteří se prohlásí za ženu) by neměly navštěvovat stejné toalety jako ženy.
Herečka byla okamžitě napadena v Japonsku vysoce podporovanou trans lobby, která vyžadovala její okamžitou omluvu.
Hashimoto čelila odporu japonských transgender aktivistů, kteří ji označili za „transfobní fanatičku.“
Herečce také hrozilo, že v zemi, která tuto agendu plně podporuje, jí již nebudou nabízeny další role a tím by zůstala bez práce.
Byla nakonec nucena ustoupit od svých původních komentářů a poníženě napsala:
„Nemám žádné pocity nenávisti, i když poté, co jsem přemýšlela o pocitech všech, jsem neúmyslně skončila tím, že jsem zranila pocity jiných lidí. Už nikdy neudělám stejnou chybu. Tato událost mě to naučila, děkuji. Lidem, kterým to ublížilo, se omlouvám.“
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Japonská herečka se dostala pod palbu kritiky poté, co se vyhradila vůči tomu, že biologičtí muži mohou využívat dámské toalety se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden