Zajímavý výsledek holandských voleb: Drtivá výhra farmářské protestní strany a porážka vládní koalice
RSS

Zajímavý výsledek holandských voleb: Drtivá výhra farmářské protestní strany a porážka vládní koalice

Již dlouhodobě pozoruji, že Holanďané jsou v onom „probouzení“ mnohem dál než mnozí jiní Evropané. To bylo patrné i na faktu, že v jejich parlamentu jsou hned 3 politické strany, v jejichž programu je NEXIT – tedy odchod Nizozemska z EU. I když nemají většinu, brzy by se to mohlo změnit.
Také je již nyní jasné, že Holanďané dodají za rok do europarlamentu převahu politiků, jejichž cílem je odchod z EU. To je něco, co by se například u nás nikdy nemohlo stát.
Není žádná náhoda, že se právě v Holandsku konalo již několik mezinárodních setkání odpůrců covidismu a právě v tamním Parlamentu se jako v prvním v Evropě začalo otevřeně diskutovat na téma Velkého resetu a vlivu WEF na politiky.
Volby do provincií a senátní volby, které v zemi proběhly včera, jasně ukázaly velký odpor Holanďanů proti stávající politice EU – a tedy i politice jejich vlastní vlády, která se pustila do likvidace farmářů.
V těchto volbách vyhrála drtivě farmářská strana BBB, která má mimochodem v požadavku i vystoupení z EU, neboť je to právě EU, kvůli komu jsou farmáři likvidováni.
BBB si zapsala  monstrózní vítězství ve volbách do Provinční rady. V Overijsselu získala farmářská strana téměř třetinu hlasů. CDA dostala v této provincii tvrdý úder a byla snížena na polovinu. Tvrdé rány dostaly v Overijsselu i ostatní vládní strany.
BoerBurgerBeweging je také největší v ostatních provinciích. Předsedkyně Caroline van der Plasová novinářům řekla, že tohle nikdy nečekala.
BBB se nyní stala největší stranou také v holandském Senátu. „Mají jediný úkol: hodit šílenou politiku dusíku přes palubu a ochránit farmáře před vyvlastňovacím tahem D66,“ říká Ralf Sluijs, radní z Haagu.
Tolik ve zkratce zpráva z Holandska.
Jak vidíte, tak pokud jde vláda proti zájmům lidu, tak ten se dokáže spojit tehdy, kdy tento útok ovšem pochopí. V Holandsku to s vyvlastněním více než 3 tisíc farem zašlo již příliš daleko a voliči dali najevo co si o tom myslí, přičemž vládní strany dostaly totální výprask.
Začne takové probouzení i jinde nebo se také čeká na to, až vlády ve své politice podobně přitvrdí??
 
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Zajímavý výsledek holandských voleb: Drtivá výhra farmářské protestní strany a porážka vládní koalice se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden