Britský poslanec oznámil, že již brzy začnou trestní řízení proti „covidovým“ politikům
RSS

Britský poslanec oznámil, že již brzy začnou trestní řízení proti „covidovým“ politikům

Dnes je již známo, že vrcholní politici všech zemí, kde panoval tuhý covidismus – včetně všech opatření, moc dobře věděli, na čem se podílí. Také se již ví, že většina byla korumpována či vydírána, ostatně, již v roce 2019 se dohlédlo na to, aby zejména v Evropě nevládl někdo, kdo by se mohl jakkoli vzepřít.
Většina těchto politiků a rádoby odborníků očekává, že za porušování ústavních práv občanů zůstanou bez jakéhokoli trestu. To je samozřejmě v případě mnoha zemí více než pravděpodobné, ale jsou i země, kde se skutečně procesy chystají nebo jsou v běhu.
Britský poslanec nyní sděluje, že mají již dostatek důkazů k tomu, aby mohly být další procesy zahájeny nejpozději do konce tohoto měsíce…
Britský poslanec Andrew Bridgen znovu promluvil. Během vánočního období navštívil Washington DC, kde mu bylo řečeno, že za covid i vakcíny je zodpovědné americké ministerstvo obrany. Odkaz byl učiněn na Fort Detrick a umístění v Kanadě.
Dříve zveřejněné dokumenty  ukázaly , že ministerstvo mělo na starosti vojenskou operaci , kterou od začátku známe jako „pandemii covidu“. Dokumenty odhalila bývalá farmaceutická ředitelka Sasha Latypová.
Mimochodem, vakcíny nejsou vakcíny, ale jsou známé jako protiopatření, která se používají proti populaci.
Latypová zjistila, že plánování této vojenské operace začalo již v roce 2012 nebo 2013.
Bridgen očekává, že trestní řízení proti mnoha politikům a úředníkům, kteří jsou za to odpovědní, začnou na konci tohoto měsíce.
Poslanec nedávno odhalil, že British Heart Foundation zametla pod koberec zprávu o spojení mezi mRNA vakcínami a zánětem srdce. Poté vyzval k pozastavení používání vakcín. Řekl, že problémy s vakcínami jsou zakryty kvůli finančním vazbám na Big Pharmu.
John Mappin, majitel hotelu Camelot Castle, říká, že Bridgen má více odvahy než většina amerických a britských politiků dohromady.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 4 ] Článek Britský poslanec oznámil, že již brzy začnou trestní řízení proti „covidovým“ politikům se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden