Švýcarsko: Afghánec strčil matku se dvěma malými dětmi pod auto
RSS

Švýcarsko: Afghánec strčil matku se dvěma malými dětmi pod auto

Zřejmě zde máme další z mnoha případů psychicky nemocných muslimů, kteří stále více obohacují západní Evropu. Údajně frustrovaný Afghánec, který zřejmě očekával, že v Evropě získá darem dům, auto a manželku, se soustředil na náhodné oběti, které strčil pod auto. Jen náhodou nikdo nezaplatil za toto „obohacení“ životem.
Kvůli pokusu o zabití byl migrant (26) z Afghánistánu postaven před soud ve švýcarském Bielu. Z frustrace prý strčil mladou matku s malými dětmi (5, 7) před jedoucí BMW.
Ve své úvodní řeči prokurátor vyzval k plné přísnosti zákona proti obviněnému Afghánci. Skutečnost, že matka a dvě děti (5, 7), které šly po  chodníku v Bielu, přežily útok jen lehce zraněné, byla čirá náhoda a notná dávka štěstí.
Údajně frustrovaný žadatel o azyl  bez varování strčil do kolemjdoucí ženy směrem na silnici. Jen díky rychlé reakci řidiče BMW nedošlo k fatální tragédii.

Řidič BMW byl stále pod vlivem dramatických událostí, když vypovídal jako svědek u soudu. „Vůbec jsem nemohl uhnout, v protějším pruhu ke mně přijížděl autobus. To, že se mi podařilo zabrzdit, je téměř zázrak. Jsem tak vděčný,“ řekl.



Obžalovaný přišel do Švýcarska s invazní vlnou v roce 2015, později podlehl alkoholu.
Pro svůj bezdůvodný útok na bezbrannou rodinu neměl žádné vysvětlení, jak vysvětlil na lavici obžalovaných s pomocí tlumočníka v perštině: „Dopadlo to špatně, jen jsem někoho odstrčil.“
O násilné povaze Afghánce ovšem není pochyb, což názorně předvedl i přímo u soudu.
Během přestávky obžalovaný fyzicky napadl svého překladatele. Afghánec, kterému hrozí dlouhý trest odnětí svobody, byl odveden v poutech.
Rozsudek má padnout dnes. Bude tento Afghánec dalším z mnoha nových chovanců západoevropských psychiatrických léčeben?

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Švýcarsko: Afghánec strčil matku se dvěma malými dětmi pod auto se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden