Ukazují se úzké vazby mezi zkrachovalou bankou Silicon Valley a Světovým ekonomickým fórem
RSS

Ukazují se úzké vazby mezi zkrachovalou bankou Silicon Valley a Světovým ekonomickým fórem

Banka Silicon Valley (SVB) se minulý týden zhroutila a záhy po ní se začaly hroutit i další banky, přičemž mnoho zákazníků současně vybíralo peníze ze svých účtů. Nepokoje následovaly po zprávě, že banka velmi trpí prudkým růstem úrokových sazeb.
V důsledku toho prudce klesly ceny akcií bankovních skupin. Americké úřady převzaly banku a garantují, že zákazníci dostanou všechny své peníze zpět.
16. největší americká banka byla velmi úzce napojena na Demokratickou stranu – na její kampaně dávala miliony – a jak se zdá, tak zde existuje také napojení na Schwabovo WEF.
To jen dále potvrzuje spekulace, že se nyní jedná o řízené bankroty, jejichž cílem je postupně přenést moc na velké banky a především na banku centrální, která by měla v budoucnu ovládat digitální měnu (CBDC).
WEF již dlouhodobě CBDC propaguje a netají se cílem plného přechodu celosvětové společnosti na programovatelnou digitální měnu. Podobný systém je i součástí Schwabova Velkého resetu.
Vedení banky SVB bylo úzce zapojeno do Světového ekonomického fóra a jejich tzv.  Stakeholder Capitalism Metrics (SCM) . SVB nejen založilo všechny politiky na agendě WEF, ale také organizaci informovalo o pokroku.
SVB hodně investovala do woke hnutí, projektů souvisejících s klimatickými změnami a klubů levicových aktivistů, od BLM po BuzzFeed. Byly to bezedné jámy, které spolykaly spoustu peněz a banka za to nedostala nic.
Otázkou nyní je, kolik amerických bank je zapojeno do WEF ve stejné míře jako SVB. Desítky? Stovky? A kolik bank evropských?
Realizovat velký reset WEF bude vyžadovat velkou ekonomickou krizi. Za normálních okolností by Američané nikdy nepřijali kapitalismus stakeholderů nebo sdílenou ekonomiku typu „Nebudeš nic vlastnit a budeš šťastný“.
Takže je potřeba krize, aby lidé byli natolik zoufalí, že akceptují prakticky cokoli.
Globalisté by mohli využít hnutí woke  ke zničení stávajícího systému, aby ho mohli nahradit wokismus strukturou, která je ještě totalitnější.
Globalisté tvrdí, že geopolitické krize, které globalismus vyvolává, jsou způsobeny „nacionalismem.“  Ve skutečnosti jde o jimi plně řízené krize, jejichž cílem je již zmíněný a WEF hojně propagovaný Velký reset.
Ekonom Brandon Smith z  Alt-Market.us si klade otázku, zda je nyní celá ekonomika kvůli finančním rakovinám souvisejícím s WEF uvnitř  zcela prohnilá a nepotřebuje pouze zkolabovat jako SVB…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Ukazují se úzké vazby mezi zkrachovalou bankou Silicon Valley a Světovým ekonomickým fórem se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden