Arcibiskup Vigano: „Ideologie Woke a Agenda 2030 představují obrovskou hrozbu pro přežití lidstva“
RSS

Arcibiskup Vigano: „Ideologie Woke a Agenda 2030 představují obrovskou hrozbu pro přežití lidstva“

Jistě netřeba většině z vás arcibiskupa Vigana představovat. Je jedním z hlavních odpůrců falešného papeže Bergoglia a od doby covidové varuje před činy globalistů a jejich cílem, kterým je zavedení Nového světového řádu.
Před pár dny pronesl další dlouhý proslov, ve kterém zejména zdůraznil, že globální elity jdou proti všem lidem s cílem změny světového řádu. Varoval před wokismem a globálními plány v čele s Agendou 2030.
Arcibiskup Vigano před pár dny přednesl projev na zakládající konferenci Mezinárodního rusofilského hnutí. Zaměřil se zejména na boj proti globalismu.
Mimo jiné prohlásil:
„Ideologie woke a Agenda 2030 představují obrovskou hrozbu pro  přežití lidstva: bojujme tuto bitvu se ctí s vědomím, že jsme pod ochranou Boha.“
Arcibiskup Vigano také ve svém poselství uvedl:
Po nedávné pandemické frašce – vedené zločinnými metodami, které jsem od začátku roku 2020 neváhal odsoudit – následovaly nové mimořádné události – včetně ukrajinské krize – záměrně vyprovokované s cílem zničit sociální a ekonomickou strukturu národů, zdecimovat světovou populaci, soustředit kontrolu v rukou oligarchie, kterou nikdo nezvolil a která spáchala skutečný světový převrat, za což bude dříve či později povolána k odpovědnosti před světem.
Teoretici tohoto převratu mají jména a tváře, počínaje Georgem Sorosem, Klausem Schwabem a Billem Gatesem. Ti, kdo dnes prohlašují, že Rusko je nepřítel, považují Evropany, Američany, Australany a Kanaďany za nepřátele a podle toho s nimi zacházejí, pronásledují je a ožebračují.
Ale zatímco emisaři Světového ekonomického fóra v západních vládách mohou vydávat zákony proti dobru svých vlastních občanů a držet světové vůdce v dlaních, změna režimu, která byla úspěšná v jiných zemích, se zastavila na ruských hranicích.
Na druhou stranu, volební podvod v roce 2020 ve Spojených státech amerických byl také nepostradatelný, aby zabránil potvrzení prezidenta Donalda Trumpa, stejně jako v roce 2013 se hlubokému státu a hluboké církvi podařilo přimět papeže Benedikta XVI., aby odstoupil a zvolili osobu příjemnou Novému světovému řádu, jezuitu Jorge Mario Bergoglia…
… Potřebujeme antiglobalistickou alianci, která vrátí občanům moc, která jim byla odňata, a národům vrátit suverenitu nahlodanou a postoupenou davoskou lobby.
Poselství je mnohem delší, celé si můžete přečíst zde .
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Arcibiskup Vigano: „Ideologie Woke a Agenda 2030 představují obrovskou hrozbu pro přežití lidstva“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden