Pákistánec vysvětluje, jak muslimští invazisté podvádějí, aby získali azyl (video)
RSS

Pákistánec vysvětluje, jak muslimští invazisté podvádějí, aby získali azyl (video)

Ve videu se vlastně nedozvíte vůbec nic nového, říká se tam jen to, co většina z nás velmi dobře ví, jen se to v některých zemích nesmí říkat nahlas.
A především různé podvratné neziskovky tvrdí, že jde o lži, přičemž islámské vojsko, které se vydalo okupovat Evropu, nám představují jako obohacení a jedince, kteří v invazní vlně přichází, prezentují jako „chudáky, kteří potřebují ochranu.“
Přitom ten kdo se o podobné záležitosti zajímá dlouhodobě, ví, že jde o obsazení evropských zemí s plánem jejich pozdějšího převzetí. A EU i Katarem zkorumpovaní politici dělají maximum pro to, aby byli vetřelci úspěšní.
Ve videu, na které se můžete podívat níže, hovoří Pákistánec, který nyní žije ve Velké Británii o tom, jak se nejlépe dostat do Evropy. Především musí muslimský obohacovač včas zahodit pas a dělat, že neumí anglicky.
A důležité je samozřejmě také tvrdit, že utíká před válkou, (Talibánem, pronásledováním či cokoli podobného…).

Pokud džihádista provede vše uvedené, pak se může těšit na to, že například ve Velké Británii bude ubytován v luxusním hotelu s plnou penzí, lékařským ošetřením, jazykovými lekcemi a kapesným.
Také tento luxusní hotel obývá mnoho obohacovačů, kteří včas odhodili pas:

 
O všem výše uvedeném si mohou britští bezdomovci, jichž v poslední době valem přibývá, nechat jen zdát.
Nakonec můžeme doufat, že všichni majitelé hotelů, poskytnutých invazním muslimským vojákům, dopadnou podobně jako majitel tohoto irského hotelu, kterého jedna taková vyžírka napadla a nazvala rasistou. Přesně podle známého pořekadla: „čiň čertu dobře, peklem se ti odmění“:

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Pákistánec vysvětluje, jak muslimští invazisté podvádějí, aby získali azyl (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden