V europarlamentu se hlasovalo stran zavedení digitální identity, většina našich europoslanců s ní souhlasí
RSS

V europarlamentu se hlasovalo stran zavedení digitální identity, většina našich europoslanců s ní souhlasí

O plánu na zavedení evropské digitální identity (eID) nebude v Evropském parlamentu probíhat žádná samostatná debata. Tedy eID, která má být později napojena na digitální měnu (CBDC) a sociální kredity je již schválena a nebude o ní žádná další diskuze v EU.
Evropská digitální identita tak bude zavedena jakmile to bude technicky možné a bez jakékoli další debaty, velmi pravděpodobně již příští rok.  Vzhledem k tomu, že CBDC se testuje souběžně, za pár let nebude problém je spárovat.
Již nyní se však plánuje, že součástí eID by měly být i údaje, které nejsou jinak u dokladů obvyklé. Nejen, že by měly být v eID sloučeny všechny stávající doklady, ale také zdravotní karta, očkovací průkaz a mnoho dalších údajů.
Lze předpokládat, že EU využije eID i pro sledování uhlíkové stopy, neboť v několika zemích EU se tento systém v posledním roce testoval a někde se stále testuje.
A eID má být samozřejmě povinná, bude časem požadována všude tam, kde po vás nyní chtějí občanský průkaz.
Bruselská diktatura tak pokračuje ve své zločinné politice a většina z těch, koho Evropané do EP poslali, s touto diktaturou souhlasí. Celkem 418 europoslanců totiž hlasovalo pro a jen 103 proti.
Velká většina Evropského parlamentu tedy nevidí důvod o tom diskutovat a jejich názor je, že by se měla eID bez jakýchkoli dalších debat zavést. A dokonce i většina našich europoslanců si myslí, že je digitální identita báječný nápad.
Podle toho také vypadalo včerejší hlasování .
Proti hlasovali pouze tři naši europoslanci  – Blaško, David a Konečná, tedy SPD a KSČM.
Všichni ostatní europoslanci – tedy za ANO, TOP09, STAN, ODS, Pirátů a KDU – hlasovali pro, nikdo se nezdržel.
Velmi podobně hlasovali také Slováci – všichni byli pro, proti hlasovali jen dva slovenští europoslanci – Uhrík a Radačovský.
Tak doufám, že všichni odpůrci digitální totality budou mít podobná hlasování na paměti a za rok se pokusí mizerné volby z předchozích let napravit. To samozřejmě platí pro voliče ve všech zemích pod kuratelou Bruselu….
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek V europarlamentu se hlasovalo stran zavedení digitální identity, většina našich europoslanců s ní souhlasí se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden