Němka, která byla přistižena za covidismu na ulici bez roušky, si nyní odpykává 3měsíční trest ve věznici
RSS

Němka, která byla přistižena za covidismu na ulici bez roušky, si nyní odpykává 3měsíční trest ve věznici

Nejen u nás je v posledních několika letech nastolena diktatura, která nemá v minulosti obdoby. O tom, co se děje v naší zemi, snad netřeba příliš detailně psát, povědomí o tom máte velmi dobré i vy sami.
Jen velmi málo lidí si však pamatuje, kdy tato diktatura započala. První politické procesy začaly záhy poté, co svého času Chovanec (Sobotkova vláda, někdy kolem roku 2015) ustanovil CTHH – tzv. „ministerstvo pravdy.“
Vše poněkud přitvrdilo poté, kdy v následující vládě začal Al Hamajda vytvářet pravidelné „zprávy o extremismu,“ v nichž byli shrnuti všichni odpůrci systému.
V roce 2018 byl schválen zákon o předsudečné nenávisti, po němž již začaly skutečné politické procesy. Za Al Hamajdy to byli zejména ti, kdo kritizovali islám a multikulti (dodnes je již na základě tohoto zákona více než 100 odsouzených k podmínce).
Současná vláda ještě výrazně přitvrdila a po vypnutí webů, což byl počin, který nemá nikde v EU obdoby, začaly různé politické procesy.
Ovšem v Německu to není příliš odlišné. Co se týká islámu, tak i tam je mnoho odsouzených s využitím téhož zákona o předsudečné nenávisti. Naposledy byl za kritiku islámu dokonce uložen nepodmíněný trest .
Německo však trestá i další ideozločince – a to za podobné ideozločiny na jaké se zaměřuje naše vláda. Několik lidí bylo v Německu odsouzeno za údajnou podporu Ruska – asi nejznámější je případ německé reportérky Aliny Lipp, které byl dokonce zablokován bankovní účet a byla na ni podána žaloba . A konto bylo posléze zablokováno i její matce , která nemá s prací své dospělé dcery nic společného.
Reportérce nyní hrozí až tři roky vězení, což je důvod, proč se nemůže vrátit do Německa.
Výčet německých ideozločinců by byl značný, včetně důchodců , kteří napsali něco ideologicky nepřípustného na sociálních sítích. U některých z nich dokonce proběhla docela drsná razie .
Ovšem Německo hojně trestá i covidové zločiny. Mimo jiné se jedná o dva poměrně dlouhé nepodmíněné tresty pro lékařky, které předepisovaly výjimky z roušek (viz zde a zde ).
Dalším nepodmíněně odsouzeným zločincem z dob covidismu je žena, která byla přistižena na ulici bez roušky…
Sabine Wohlgemuth si 26. října 2020 v Schloßstraße – oblíbené nákupní ulici v Berlíně-Steglitz – nenasadila roušku. Všimli si jí dva zaměstnanci úřadu veřejného pořádku, když byla na ulici bez „ochrany úst a nosu“, aby mohla nakupovat.
O dva dny dříve vstoupila v Berlíně v platnost osmá novela nařízení o ochraně před infekcí SARS-CoV-2. Od té doby byly roušky povinné na trzích, ve frontách a na deseti berlínských nákupních ulicích. To je také případ Schloßstraße, kde šla Sabine Wohlgemuth nic netušící bez roušky.
To byla ostatně doba, kdy také u nás tlačili na to, abychom nosili roušky i na ulici. Pamatujete si ještě „zakleknutého“ otce malého dítěte v Uherském Hradišti? Video tehdy doslova obletělo svět.
Tato nesmyslná nařízení se však zcela bezdůvodně vyžadovala, stejně jako tupá poslušnost. Nejinak tomu tehdy bylo v Německu, kde nyní sedí ve vězení žena, která šla po ulici bez respirátoru..
Ve věznici pro ženy si nyní Sabine Wohlgemuthová odpykává náhradní trest odnětí svobody. Ačkoli již zaplatila pokutu ve výši přibližně 300 eur s výhradami, později obdržela další sankční příkaz ve výši 2700 eur, který jí nikdy nebyl předán a o kterém se dozvěděla, až když přišla upomínka.
Námitka nebyla podána ve stanovené lhůtě, slyšení se dosud nekonalo, svědek nebyl nikdy vyslechnut. Sabine Wohlgemuthová nechce akceptovat tento akt svévole  a raději si odpyká uložený tříměsíční trest odnětí svobody, než aby akceptovala svévolná donucovací opatření proti covidu.
Pobuřující na tom je obvinění, že se bránila policistům, kteří ji našli bez roušky na čerstvém vzduchu na ulici. Sabine Wohlgemuthová obvinění z odporu vehementně odmítá. Už dávno by byla svobodná, kdyby v Německu nepřevládla svévole místo spravedlnosti.
Sabine Wohlgemuthová musí od 3. února trpět ve vězení v bývalé věznici Státní bezpečnosti NDR v Lichtenbergu, protože bývalý ministr zdravotnictví Spahn, bývalý starosta Müller, bývalá kancléřka Merkelová a celý vládní personál souhlasili s tím, že zbaví občany základních práv, aby vyvolali strach z chřipky a donutili je nosit roušku coby atribut podmanění.
Obtěžování pokračuje. Prvním požadavkem na Sabine Wohlgemuthovou po zadržení bylo rentgenování – to byla prevence TBC. Je asymptomatická, zdravá a nikdy nebyla ohrožena TBC.
Protože odmítá nucené rentgenové záření, je nyní Sabine Wohlgemuthová na samotce v cele o rozloze osm metrů čtverečních. Dá se navštívit čtyřikrát do měsíce, ale bez toho, aby si s sebou něco návštěva přinesla – ani knihu, ani ovoce nebo sladkosti. Je jí odepřena bohoslužba, dokonce i návštěva knihovny!
Může dostat pouze mince v hodnotě dvakrát 20 eur měsíčně, ale ty musí být předány vězeňskému personálu. Peníze pak může uplatnit v prodejním automatu. Darované peníze jí však byly zadržovány po celé týdny bez jakéhokoli smysluplného zdůvodnění.
Žádost Sabine Wohlgemuthové, aby si odpykala trest v otevřeném vězení (pozn.: vězení za mírné tresty s možností vycházek) byla zamítnuta. Není divu – berlínský senátor Kreck pochází z SED/Linke.
Ačkoli ministr zdravotnictví Lauterbach 9. února prohlásil v programu „Lanz“, že „tato pravidla nošení roušky venku jsou nesmysl,“ Sabine Wohlgemuthová je stále vězněna.
Pokuty nemají tak zastrašující funkci jako trest vězení. „Jste pod totální kontrolou a o všem, co se vám stane, rozhodujeme my“ – je nezaměnitelný vzkaz vlády, která nebere základní práva občanů příliš vážně, ale používá slovo „demokracie“ až je to ke zvracení.
Mimochodem: Jeden den náhradního uvěznění stojí daňového poplatníka v Berlíně 226 eur.
To znamená, že daňoví poplatníci musí zaplatit zbytečných 20 340 eur za uvěznění Sabine Wohlgemuthové v bývalé věznici Stasi….
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Němka, která byla přistižena za covidismu na ulici bez roušky, si nyní odpykává 3měsíční trest ve věznici se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden