Donald Trump oznámil, že bude zatčen v úterý, vyzývá k protestům (video)
RSS

Donald Trump oznámil, že bude zatčen v úterý, vyzývá k protestům (video)

Donald Trump v sobotu brzy ráno (odpoledne našeho času)  zveřejnil na Truth Social, že bude zatčen v úterý. Trump vyzval k protestům.
Četné úniky informací uvádějí, že Trump bude příští týden v New Yorku obviněn v případu Stormy Daniels, kde byl obviněn z toho, že zaplatil Danielsové jako součást důvěrného vyrovnání před volbami v roce 2016, aby si koupil její mlčení kvůli jejímu nepodloženému obvinění z aféry.
Ve svém novém  videu  o ukrajinské politice Trump také tvrdě kritizuje politický establishment své země, který podle něj vede na Ukrajině zástupnou válku a nemá zájem vyjednávat o míru.
„Globalisté chtějí promrhat americkou sílu, krev a bohatství tím, že budou pronásledovat monstra a další fantazijní nepřátele na druhé straně světa – zatímco nás udržují v odvádění pozornosti od chaosu, který vytvářejí doma. Tyto síly způsobují Americe větší škody, než si Rusko a Čína kdy dokázaly představit.“
Trump tvrdí, že existuje bezprostřední riziko nové světové války s politikou současné vlády. Domnívá se také, že je proto zapotřebí nového vedení, které je připraveno usilovat o mír a chce se vyhnout další eskalaci. Podle exprezidenta se americké úřady budou muset změnit, aby se zbavily Deep state a vytvořily novou politickou linii, kde je Amerika na prvním místě.

 
Po dnešním oznámení, že se chystají ho v úterý zatknout, prohlásil:
„Americký sen je mrtev! Radikálně levicoví anarchisté ukradli naše volby a s nimi i srdce naší země. Američtí vlastenci jsou zatýkáni a drženi v zajetí jako zvířata, zatímco zločincům a levicovým hrdlořezům je dovoleno potulovat se po ulicích, zabíjet a pálit bez odplaty. Miliony proudí přes naše otevřené hranice, mnoho z nich z věznic a psychiatrických ústavů. Kriminalita a inflace ničí samotný způsob života……“
Trump, který má 24hodinovou ochranu americké tajné služby, v současné době žije ve svém klubu Mar-a-Lago v Palm Beach na Floridě, který zřídka opouští.
Podle floridského práva je guvernér státu zodpovědný za to, aby osoba ve státě byla zatčena a předána do jiného státu, pokud je tato osoba obviněna z trestného činu.
Floridské zákony však také dávají guvernérovi pravomoc požádat o další vyšetřování před vydáním obžalovaného, pokud se tento obžalovaný odmítne podrobit vydání.
Televize Fox News v pátek informovala, že probíhají jednání o Trumpově zatčení, zda mu nasadit pouta a odebrat mu otisky prstů:

“This is a huge development.” Final preparations being made to arrest Donald Trump next week. Trump will “be fingerprinted and processed like every other defendant”. The Secret Service will make the decision whether to handcuff the former president or not. (Video: Fox News) pic.twitter.com/u36MW0680U
— Mike Sington (@MikeSington) March 17, 2023

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Donald Trump oznámil, že bude zatčen v úterý, vyzývá k protestům (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden