Vakcíny na COVID-19 mohou ‚trvale zmrzačit,‘ říká německý ministr zdravotnictví
RSS

Vakcíny na COVID-19 mohou ‚trvale zmrzačit,‘ říká německý ministr zdravotnictví

Náhledový obrázek: Německý ministr zdravotnictví Karl Lauterbach promlouvá k médiím, aby vysvětlil nový vládní plán na naprostou reformu německého nemocničního systému v německém Berlíně 06. prosince 2022. (Sean Gallup/Getty Images)
Německý ministr zdravotnictví Karl Lauterbach, který svého času tvrdil, že očkování na COVID-19 nemá vedlejší účinky, minulý týden přiznal, že se mýlil, když říká, že k nepříznivým účinkům dochází s četností u jedné z 10 000 dávek a může způsobit „závažné zmrzačení“.
14. srpna 2021, když se Lauterbach na Twitteru ptali, proč se někteří Němci odmítají dát se proti COVID-19 očkovat, tak tvrdil, že ty vakcíny nemají „žádné vedlejší účinky“.
12. března se Lauterbacha během interview s „Heute Journal“ na ZDF jejich významný žurnalista Christian Sievers na tato tvrzení z léta 2021 ptal a tohoto ministra zdravotnictví konfrontoval s jeho někdejším tweetem tvrdícím, že ty injekce skoro nemají vedlejší účinky.
Lauterbach odpověděl, že ten tweet, který tehdy pronesl, „dezinterpretovali“ a jeho obsah „přeháněli“ s vysvětlením, že „to takto nepředstavovalo jeho skutečný postoj.“
„Vždy jsem o těch číslech věděl a ta zůstávala relativně stabilní … jen jeden z 10 000 byl postižen,“ řekl Lauterbach. „Někteří říkají, že to je hodně, a někteří zase říkají, že to tak moc není.“
Uvedená Lauterbachova tvrzení o nepříznivých účincích vakcín přichází poté, kdy tato německá síť předváděla segment několika Němců, kteří po injekcích utrpěli těžké poškození, včetně 17leté gymnastky, jež předtím soutěžila v německé Šampionátu umělecké gymnastiky, než musela být krátce po obdržení druhé dávky vakcíny na COVID-19 BioNTech více než rok hospitalizována.
„Co řeknete těm, kdo byli vakcinací postiženi?“ ptal se Sievers Lauterbacha.
„To, co se těmto lidem stalo, je naprosto děsivé a i každý jednotlivý případ je příliš mnoho,“ odpověděl Lauterbach. „Upřímně, je mi těch lidí hrozně líto. Došlo k těžkým zmrzačením a některá z nich budou trvalá.“
Výkonný ředitel Nadace výzkumu bezpečnosti vakcín Steve Kirsch s Lauterbachem nesouhlasil, komentoval to ale, že ministr zdravotnictví dělá „pokroky“ v porovnání se svými předchozími komentáři o bezpečnosti a efektivnosti vakcín na COVID-19.
„Skutečná četnost závažných nežádoucích účinků je přibližně 100krát vyšší než Lauterbachem uváděná čísla – ‚spíše 1 ze sta dávek‘ a ‚u úmrtí je to asi 1 z 1 000 dávek‘ – uvedl na Twitteru Kirsch.
Institut Paula Ehrlicha v Německu do 31. října 2022 obdržel celkem 333 492 případových zpráv o podezření na nepříznivé reakce na vakcínu COVID-19 nebo o vedlejších účincích, uvádí oficiální data zveřejněná v prosinci 2022 zdravotním regulačním orgánem, který zkoumá vakcíny a biomedicínu.
„Počet případových zpráv o lidech měsíčně měl vrchol v prosinci 2021 a pokračoval během léta,“ uvádí tento spolkový orgán, který podléhá německému Ministerstvu zdravotnictví.
Ale i přes tato zjištění webová stránka ministerstva zdravotnictví této země k 16. březnu uvádí, že „moderní vakcíny jsou bezpečné a nepříznivé účinky se objevují jen sporadicky.“
Ve vzduchu visí žaloba
Jelikož se záležitost poškození po vakcínách začíná v některých německých mediálních kanálech šířeji objevovat, tak se začaly hrnout žaloby proti BioNTech a také proti jiným výrobcům vakcín na COVID-19.
BioNTech všechnu odpovědnost odmítla, hlásí ZDF.
Výrobci vakcín jako Pfizer a Moderna mají proti neúmyslným poškozením jejich vakcínami imunitu, což je staví do velice silné právní pozice.
„Pravdou je, že ve smluvním rámci s EU mají tyto společnosti převážně výjimku z odpovědnosti a tato odpovědnost tudíž leží na německém státu,“ řekl Lauterbach.
BY TYLER DURDEN
SATURDAY, MAR 18, 2023 – 01:10 PM
Authored by Lorenz Duchamps via The Epoch Times  

Smrtnost z mRNA vakcín na COVID je 21krát vyšší než u jiných vakcín, uvádí data Institutu Paula Ehrlicha

Twitter zabanoval vynálezce mRNA za popíračství Covidové doktríny

Vakcíny na Covid jsou „nejnebezpečnějším medicínským produktem rozběhnutým v lidské historii,“ říká Dr. Peter McCullogh

Počet nárůstu úmrtí v Německu spojený s vakcínami může obnášet až 40 000 úmrtí navíc

Německo prohlašuje mRNA injekce za ‚nejsmrtonosnější vakcíny historie‘
Zdroj: https://www.zerohedge.com/covid-19/covid-19-vaccines-can-cause-permanent-disabilities-says-german-health-minister


Nejčtenější za týden