Jedu si pro Putina do Ruska, oznámil kontroverzní detektiv
RSS

Jedu si pro Putina do Ruska, oznámil kontroverzní detektiv

Soukromý detektiv Krzysztof Rutkowski uvedl, že prý dostal rozkaz od polského ministra národní obrany zatknout Valdimira Putina . (Foto: Twitter / Krzysztof Rutkowski)








Obvinění z válečných zločinů proti Putinovi je podle Bidena oprávněné. Přišla reakce Kremlu
Před chvílí jsem dostal od ministra národní obrany rozkaz zajmout Vladimira Putina, odsouzeného haagským tribunálem za válečné zločiny na Ukrajině. Já a moji chlapci vyrážíme do Ruska, abychom ho přivezli živého nebo mrtvého zpět do Polska. Krzysztof Rutkowski




„Putina nikdo nezatkne, on zatkne všechny,“ reagují Rusové
Rutkowski podniká v oblasti soukromých detektivních agentur, které jsou známy tím, že se nebojí provádět i nebezpečné, kontroverzní a nezákonné akce.



Některé kontroverzní metody a účast na finančních machinacích mu vynesly několik menších odsouzení a trestů.




Putin navštívil Krym v den výročí anexe od Ukrajiny
Przed chwilą odebrałem z rąk ministra obrony narodowej zlecenie na schwytanie Władimira Putina skazanego przez Trybunał w Hadze za zbrodnie wojenne w Ukrainie. Wraz z moimi chłopcami wyruszamy do Rosji by sprowadzić go do Polski żywego lub martwego. pic.twitter.com/gpmpwsxpMW — Krzysztof Rudkowski (@MinisterrAcosta) March 18, 2023 Článek Jedu si pro Putina do Ruska, oznámil kontroverzní detektiv se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden