Každý druhý Němec si stěžuje na vedlejší účinky po očkování proti Covidu
RSS

Každý druhý Němec si stěžuje na vedlejší účinky po očkování proti Covidu

V Německu, které zaznamenalo rekordní nadměrnou úmrtnost (největší i v rámci Evropy), se již příliš dlouho nedaly problémy, které souvisí s genovou injekcí, ututlávat.
I to je zřejmě důvod, proč si již několik mainstreamových pisálků sypalo popel na hlavu a před pár dny dokonce přiznal výskyt vedlejších účinků německý ministr zdravotnictví Lauterbach, který lidem ještě na sklonku roku 2021 tvrdil , že u těchto injekcí neexistují žádné vedlejší účinky.
Nyní již vedlejší účinky přiznává také nový průzkum, který tak možná lépe osvětlí důvody nadměrné úmrtnosti.
Nejnovější průzkum INSA odhaluje strašlivý důsledek covidové politiky. Každý druhý Němec si stěžuje na zdravotní problémy, které připisuje očkování proti covidu.
Více než 52 procent respondentů uvedlo, že trpěli vedlejšími účinky. Téměř jeden ze čtyř (23 procent) dokonce uvedl, že trpěl závažnými vedlejšími účinky.
Mladí lidé a zejména lidé středního věku byli zvláště postiženi vedlejšími účinky. 36,6 procenta lidí ve věku 18 až 29 let a 45 procent lidí ve věku 30 až 39 let si stěžovalo na závažné vedlejší účinky vakcín.
Čím starší byli respondenti, tím méně vedlejších účinků vakcíny bylo hlášeno. Mezi respondenty staršími 70 let měla méně než třetina mírné nebo závažné vedlejší účinky.
Zajímavé je i hodnocení podle životní situace. Například stážisté a studenti hlásili vedlejší účinky výrazně častěji než ti, kteří byli zaměstnáni. Ale i mezi pracující populací si téměř dva ze tří (63,5 procenta) stěžovali na to, že jsou ovlivněni vedlejšími účinky, 33 procent dokonce na závažné vedlejší účinky.
Důchodci si stěžovali na relativně méně vedlejších účinků.
INSA se také zeptala účastníků studie na jejich náboženské pozadí. Ukázalo se, že muslimové se 79,8 procenty a křesťané organizovaní církví se 71,2 procenty si stěžovali na nejvíce vedlejších účinků očkování proti covidu.
Mezi katolíky (55,2%) a protestantskými křesťany (51,7%) každý druhý člověk uvedl, že byl ovlivněn vedlejšími účinky. Většina respondentů bez denominace (54,4 %) uvedla, že netrpěli žádnými vedlejšími účinky vakcíny.
Průzkum byl  proveden  jménem Ralfa Schulera, dlouholetého šéfa parlamentní redakce deníku  Bild . Z 1 700 účastníků 84,9 procenta uvedlo, že byli očkováni proti Covid-19 alespoň jednou…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Každý druhý Němec si stěžuje na vedlejší účinky po očkování proti Covidu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden