EMA, EU i WHO: Instituce prolezlé klientelismem a korupcí pod vlivem farmaceutických společností
RSS

EMA, EU i WHO: Instituce prolezlé klientelismem a korupcí pod vlivem farmaceutických společností

A netýká se to samozřejmě jen výše uvedených, ale i ostatních regulátorů jako je americká FDA či regulátoři v jiných zemích. K tomu si přičtěte neméně zkorumpované politiky v jednotlivých vládách, velmi slušně uplácené „odborníky“ a všechny další, kdo protlačovali lži v zájmu Big Pharmy a tučných kont těchto zkorumpovaných osob.
V EU je pak na samém vrcholu všech korupčníků zejména šéfka EK von Lejno, která se do čela EU dostala poté, co si již jednou korupční aférou coby ministryně obrany prošla v Německu. Vše bylo zameteno pod koberec – podobně jako v případě jiných korupčníků ve vysokých politických funkcích.
Neméně zkorumpovaná pak bude jistě i EMA, která nese zodpovědnost za schválení experimentálních genových jedů pro občany EU – včetně dětí.
Evropská agentura pro léčivé přípravky (EMA) je agentura Evropské unie odpovědná za hodnocení léčivých přípravků (a očkovacích látek) a dozor nad nimi. Byla založena Evropským parlamentem a sídlí v Amsterdamu.
Předsedá jí irská farmaceutická lobbistka Emer Cookeová. EMA je ústředním regulačním orgánem EU a je z 86 % financována farmaceutickým průmyslem. Zdá se, jako by se tímto zápach korupce z těchto míst masivně zesílil…
Výrobci léčiv žádají o registraci svých nových přípravků, kterou vydává Evropská komise. Kromě schvalování je jedním z nejdůležitějších úkolů agentury EMA sledovat bezpečnost těchto léčivých přípravků a očkovacích látek.
Německý Paul-Ehrlich-Institut je spolkový institut spadající do portfolia Spolkového ministerstva zdravotnictví. Podporoval a podporuje vývoj vakcíny proti Covid-19 s nejvyšší prioritou. Odborníci z Paul-Ehrlich-Institutu aktivně a často hrají vedoucí úlohu v evropských, centralizovaných registračních postupech a hodnoceních léčiv.
Současně je Paul-Ehrlich-Institut také zpravodajským úřadem pro vedlejší účinky léků a vakcín. Již to naznačuje jasný střet zájmů!
Zde připomínám, že to bylo právě Německo, kdo vedl covidovou politiku v EU. Vlády pod plným vlivem Berlína – včetně té naší – s malým odstupem kopírovaly téměř všechny kroky německé vlády.
Ovšem farmaceutické společnosti nemají obrovský vliv jen v EU.
Robert F. Kennedy, Jr. je třetím dítětem Roberta F. Kennedyho, který byl zavražděn v roce 1968. Je právníkem, autorem a kritikem očkování. Již v roce 2019 vysvětlil vliv průmyslu, zejména farmaceutického průmyslu, na americký kongres (Collective Evolution, leden 2019).
Poukázal na to, že farmaceutický průmysl si nejen dokázal koupit Kongres pro sebe, ale ve skutečnosti má největší lobbistickou jednotku ve Washingtonu D.C. Kennedy k tomu prohlásil: „Mají tam více lobbistů než kongresmanů a senátorů dohromady.“
Dr. Marcia Angell, která se také vlivu farmaceutických gigantů na politiku věnovala a napsala knihu nazvanou “ A Story of Corruption,“ prohlásila:
„Už prostě není možné věřit většině aktuálně publikovaných klinických výzkumů nebo věřit úsudku důvěryhodných lékařů nebo lékařských doporučení. Není mi potěšením dospět k tomuto závěru, který jsem si pomalu a poněkud váhavě vytvořila po 2 desetiletích ve funkci redaktora „New England Journal of Medicine.“
CDC (Centrum pro kontrolu nemocí), stejně jako další instituce amerického a evropského systému zdravotní péče, někdy působí dojmem vysoce zkorumpované instituce, jak naznačuje zejména chování při řešení vakcíny Covid-19 a jejích vedlejších účinků.
Tam, kde data, fakta a studie nevedou k výsledku, který si přeje farmaceutická klika, existují lži, falzifikace a intriky, které se ohýbají, jak ukazují nedávné příklady díky soudnímu příkazu odhalených – původně utajovaných – dokumentů společnosti Pfizer.
Stejně tak nejnovější britské „Lockdown Files“ zveřejněné prostřednictvím „The Telegraph“ odhalují, jak bezostyšně se všude šířila nepravda a záměrná panika: „Kdy přineseme novou variantu?“ Nebo: „Buďme všichni zatraceně vyděšení!“ V některých případech není termín „vymývání mozků“ v žádném případě přehnaný.
Generální tajemník OSN Antonio Guterres při výkonu svého úřadu veřejně vyhrožuje kritikům pohádky o údajně člověkem způsobeném globálním oteplování, které má vést k dalším a dalším pandemiím. Kritici a odpůrci očkování jsou sociálními médii znevýhodňováni, pomlouváni a cenzurováni a příliš kritičtí vědci jsou odstraňováni z odpovědných pozic.
„Lobbismus označuje systematický a trvalý vliv ekonomických, sociálních a kulturních zájmů na politický rozhodovací proces státu.“  (Aleman Eckert 2006, Lobbyism as Shadow Politics).
Číslem jedna ve světě lobbingu je a zůstává farmaceutický průmysl. Nejenže se mu podařilo naprogramovat politiky ve svůj prospěch, ale také dosadit do politiky své lobbisty, kterési sami „připravili.“
Americký imunolog a sedminásobný prezidentský poradce Anthony Fauci vynaložil v USA veškeré úsilí, aby získal nouzové schválení pro vakcínu proti Covid-19 od společnosti BioNTech/Pfizer.
Dva léky „ivermektin“ a „hydroxychlorochin“ však původně stály v cestě schválení genové vakcíny jako profylaktické a terapeutické alternativy. Tyto léky proto nakonec nebyly schváleny pro terapeutické použití v Covid-19.
Důvod: Studie možných vedlejších účinků vyšších dávek těchto dvou léků potřebných pro léčbu nebyly během hospitalizace k dispozici.
Cesta tak byla volná pro schválení „vakcíny“ v USA (Emergency Use Authorization – 11.12.2020), jakož i pro „podmíněné schválení“ ze strany EMA v Evropě, které předsedal Emer Cooke (21.12.2020). Podle zpráv byla tato schválení zaměřena na potenciální finanční objem 200 miliard dolarů na plánované celosvětové geneticky upravené očkování.
Částečně fatální vedlejší účinky vakcíny BioNTech/Pfizer Covid-19, které výrobce znal, a které byly zmíněny v dokumentech Pfizeru, měly  zmizet do trezoru na dlouhých 75 let. Soudní příkazy mezitím tento plán zmařily. Jak je dobře známo, judikatura nyní umožnila zveřejnit výbušné dokumenty společnosti Pfizer.
Farmaceutická lobbistka a bývalá zaměstnankyně WHO Emer Cooke byla v listopadu 2020 jmenována předsedkyní Ústředního regulačního úřadu EMA. Podmíněné schválení genové vakcíny Covid-19 analogicky ke schválení EUA v USA proběhlo (jak již bylo zmíněno) krátce poté dne 21.12.20.
Farmaceutická lobbistka Cooke prošla prvním testem v březnu 2021: vakcína mRNA od společnosti Astra Zeneca, která byla nyní také podmíněně schválena, musela být stažena z trhu dne 15.3.21 kvůli život ohrožující trombóze mozkové žíly.
Dne 18.3.21 chtěl tehdejší německý ministr zdravotnictví Söder očkovat sám, pokud by vakcína neměla být znovu schválena. V tomto případě požádal rodinné lékaře, aby pomohli (s neschválenou vakcínou!).
Odpoledne 18.3.21 byla vakcína – zřejmě právě na nátlak německého ministra – opět schválena. To jen opět potvrzuje fakt, že EU je další německý projekt 4. říše.
Od této události se informace o nesrovnalostech souvisejících s očkováním mRNA nezastavily. A zdá se, že případy korupce v EU nekončí, i když ty odhalené jsou zatím z jiného ranku než schvalování genových jedů.
9. prosince 2022:Podezření z korupce v Bruselu. V rámci vyšetřování korupce byla kromě několika členů bruselské byrokracie (mimo jiné zatykače na Belgičana Marca Tarabellu a Itala Andreu Cozzolina) zatčena jedna z místopředsedkyň Evropského parlamentu, Řekyně Eva Kailiová. Podle zpráv z médií bylo v jejím bytě nalezeno 600 000 eur.
12. prosince 2022: Ursula von der Leyenová, která je od října 2022 rovněž vyšetřována Úřadem evropského veřejného žalobce, vyjádřila zděšení nad obviněními z korupce proti poslancům Evropského parlamentu. O řízení, které je proti ní vedeno, vytrvale mlčí.
7. března 2023: Po Evropském parlamentu nyní také Evropská komise! Také vysoký představitel Evropské komise Henrik Hololei je podezřelý z podplácení Katarem.
14. října 2022: Úřad evropského veřejného žalobce vyšetřuje Ursulu von der Leyenovou od října, nákupy vakcín mají následky. Řadou zrůdností vyvolala předsedkyně Komise hněv poslanců Evropského parlamentu. Nejprve zřejmě osobně vyjednala hříšně drahý obří obchod s Pfizerem, pak odmítla poskytnout jakékoli informace. To bylo příliš, a proto nyní vyšetřování pokračuje!
Pod celkovým hodnocením všech událostí ve svém prostředí a všech vážných obviněních vznesených proti „královně korupce“ Ursule von der Lejno, nevidí šéfka EK žádný důvod, proč by měla opustit svůj úřad, dokud nebudou objasněna masivní obvinění z trestných činů.
Místo toho neustále posílá miliony peněz daňových poplatníků do Kyjeva, aby naše západní hodnoty bránila zkorumpovaná loutka Zelenskyj.
Celkové procesy kolem genových injekcí – od vývoje, schvalování, marketingu, distribuce a monitorování, stejně jako hodnocení žádoucích a nežádoucích účinků a zpracování škod, jsou mezitím – kromě korupčních řízení – předmětem četných vyšetřování a řízení z mnoha dalších právních důvodů.
Kromě závažného švýcarského řízení s Konfederací bylo podáno dne 12. ledna 2023 trestní oznámení na státní zastupitelství v Darmstadtu proti všem odpovědným zaměstnancům Institutu Paula Ehrlicha (PEI) a Evropské agentury pro léčivé přípravky.
Dr. Klaus Cichutek (PEI), Dr. Ralf Wagner (PEI, Oddělení virových vakcín), Emer Cooke (od 16.11.22 ředitel EMA), stejně jako všichni ostatní členové PEI a EMA, kteří mohli být zapojeni do trestného činu, jsou součástí žaloby.
Trestné činy, které je třeba vyjasnit:
1. Úmyslné a těžké ublížení na zdraví (ve funkci) s následkem smrti podle §§ 223, 224, 226, 227, 340 StGB
2. Zabití a vražda podle §§ 211 a 212 StGB
3. Ublížení na zdraví z nedbalosti podle § 229 StGB
4. Usmrcení z nedbalosti podle 222 StGB
5. Všechny trestné činy AMG (§§ 95 a 96)
6. Jakékoli další relevantní trestné činy.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek EMA, EU i WHO: Instituce prolezlé klientelismem a korupcí pod vlivem farmaceutických společností se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden