Šaría v Itálii: Spálená žehličkou za to, že odmítala chodit zahalená
RSS

Šaría v Itálii: Spálená žehličkou za to, že odmítala chodit zahalená

Integrace muslimů do evropské společnosti nefunguje. Integrovaný pravověrný muslim totiž neexistuje. Muslim, který se skutečně integruje do evropské společnosti, je považován za odpadlíka, který je později na dobytém území pod reálnou hrozbou smrti. Za konverzi od islámu je i podle Koránu jediným možným trestem smrt. U ženy je odpadlictví ještě horší, velmi často končí smrtí nebo zmrzačením rukou vlastních příbuzných – manžela, rodičů nebo bratrů. A to i na území, které zatím není cestou džihádu dobyto…
Doma byla týrána měsíce, možná i roky jen proto, že chtěla žít jako Evropanka: matka ji prý dokonce pálila žehličkou, bratr ji nejen bil, ale dokonce zašel tak daleko, že ji praštil lahví. Aféra, která nyní vedla k trestu tři roky pro staršího bratra a čtyři měsíce pro matku: švagrová také stála před soudem, ale byla zproštěna viny.
Tak zní verdikt soudu v italské Brescii  v případu špatného zacházení a napadení zahájeného na základě stížnosti (2019) podané mladou dívkou pákistánského původu, které bylo v té době pouhých 15 let.
Dívka, která byla týrána svými islámskými příbuznými, prý několikrát utekla z domova, než incidenty nahlásila. Později byla umístěna do chráněné komunity a dokonce se v rodinném domě pokusila o sebevraždu. Podle státního zástupce, zastoupeného státním zástupcem Donato Grecem, týrání trvalo měsíce. To však vždy rodinní příslušníci popřeli, i když soudci jejich odpovědnost nakonec uznali.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden