Meghan a Harry podporují neziskovku, která prosazuje propagaci transgenderismu u dětí
RSS

Meghan a Harry podporují neziskovku, která prosazuje propagaci transgenderismu u dětí

Britská královská rodina  je plně ve vleku současné ideologie. Zatímco nedávno korunovaný král Karel III. se dlouhodobě staví za politiku Velkého resetu, přičemž je velkým podporovatelem klimatického alarmismu a Agendy 2030, jeho mladší syn Harry se spolu se svojí manželkou nyní pustil do propagandy transgenderismu – a to dokonce již u dětí.
Svéhlaví členové královské rodiny Harry a Meghan se „spojili“ s organizací, která podle zpráv propaguje transgenderismus v dětství.
Charita Archewell Harryho a Meghan se spojila s neziskovkou Global Boyhood Initiative, která veřejně podporuje výuku transgenderové ideologie pro děti. Partnerství je prominentně zobrazeno na vlastních webových stránkách neziskovky.
Iniciativa Global Boyhood Initiative, jejímž cílem je rozdrtit „toxické mužství“ a zabránit rodičům, aby svým dětem vnucovali „genderové role“, je primárně podporována neziskovkou Equimundo, jejímž cílem je dosáhnout genderové rovnosti po celém světě.
To tedy v praxi zřejmě znamená, že bude po jejich indoktrinaci  přibývat chlapců, kteří se buď za dívky prohlásí nebo si dokonce nechají změnit pohlaví.
Equimundo dostává finanční prostředky jak od Nadace Billa a Melindy Gatesových, tak od Nadace otevřené společnosti George Sorose, stejně jako od řady dalších korporací, neziskovek a vládních organizací.
Jak uvádí  zpráva  britského  Telegraphu , organizace prosazuje myšlenky zabalené do transgenderové ideologie, útočí na rodiče za „ genderování “ před narozením jejich dětí, místo toho podporuje myšlenku, že pohlaví není vázáno na pohlavní orgány, hormony nebo biologické rysy.
Chce tedy dětem vštípit názor, že pohlaví je jen konstrukt, přičemž důležité je, jak se kdo cítí.
Kritizuje také rodiče za to, že jsou továrnami na pohlaví a heterosexualitu, napadá frázi „chlapci budou chlapci“ jako „problematickou“ a dokonce popisuje podstatné přirozené genderové rozdíly jako „populární pseudovědu.“
Organizace nakonec formuluje vzdělávací plán, který doufá, že bude zaveden na školách ve Velké Británii v naději, že přiměje děti, aby se internalizovaly a zaujaly nové genderové postoje a normy.
Zdá se, že takový vzdělávací program slouží konečnému cíli skupiny, který je popsán vedoucím skupiny ve Velké Británii jako budování „generace chlapců, kteří nejsou ovlivněni restriktivními genderovými stereotypy.“
To je samozřejmě další součást depopulační politiky, která se zaměřuje právě na západní země. Chlapci, kteří budou vychovaní tak, aby se pokládali za dívky nebo nějaké z mnoha dalších údajně existujících pohlaví , se pak často sami dobrovolně vyřadí z reprodukce.
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Meghan a Harry podporují neziskovku, která prosazuje propagaci transgenderismu u dětí se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden