Další údajná konspirační teorie padla: Výskyt oxidu grafenu v genových injekcích Pfizer potvrzen (video)
RSS

Další údajná konspirační teorie padla: Výskyt oxidu grafenu v genových injekcích Pfizer potvrzen (video)

Téměř vše, co bylo v posledních třech letech nálepkováno za „dezinformace“ a „konspirační teorie,“ se postupně ukazuje jako nezpochybnitelná pravda. To na druhou stranu jen zdůrazňuje prolhanost a manipulativnost jak mainstreamu, tak samotných politiků.
Téměř vše, co bylo cenzurováno za covidismu, se nyní ukazuje jako pravda, zatímco lži mainstreamu a zkorumpovaných „odborníků“ a politiků také vyplouvají na povrch.
Jednou z konspirací měl být také údajnými „dezinformátory“ deklarovaný obsah oxidu grafenu v genových injekcích. Nyní se potvrzuje, že ti, kdo jsou nálepkování za „dezinformátory“ měli opět pravdu.
Oxid grafenu se totiž podle oficiálních dokumentů výrobce vakcíny používá při výrobě covidové vakcíny společnosti Pfizer. To je pravděpodobně jeden z důvodů, proč společnost chtěla držet informace o těchto přípravcích pod pokličkou po dobu 75 let.
Po dlouhou dobu to média a ověřovatelé faktů odmítali jako konspirační teorii. Mnozí lékaři také trvali na tom, že v takzvaných „vakcínách“ není žádný oxid grafenu.



Informátorka Pfizeru Karen Kingston nedávno navštívila Stewa Peterse, aby tuto informaci potvrdila. „Mají v sobě oxid grafenu a jsou vyrobeny v Číně,“ řekla mimo jiné.
Zde  si můžete stáhnout dokument, na který odkazuje, vyhledáním 125742_S1_M4_4.2.1 vr vtr 10741.pdf.

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Další údajná konspirační teorie padla: Výskyt oxidu grafenu v genových injekcích Pfizer potvrzen (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden