20 let od invaze do Iráku nejsou političtí zločinci dosud potrestáni
RSS

20 let od invaze do Iráku nejsou političtí zločinci dosud potrestáni

Záměrně vytvořená lež byla záminkou k invazi do Iráku v roce 2003. Skutečným úmyslem bylo mimo jiné zlikvidovat Saddáma Husajna, usadit do vedení země oddanou loutku a vydrancovat nerostné bohatství země.
Stovky tisíc civilistů byly zavražděny bombami NATO. Pachatelé nebyli nikdy potrestáni. Naopak, většina z nich se posléze objevila na různých lukrativních postech, kde někteří setrvávají dosud.
Právě tato válka víc než cokoli jiného poukazuje neutuchající pokrytectví západu, jehož agrese jsou nazývány „dovozem demokracie.“ Je až symbolické sledovat zejména v posledním roce, jak se toto pokrytectví ještě více odhaluje.
V pondělí to bylo přesně 20 let od doby, kdy 20. března 2003 USA napadly Irák. Masové vraždy, mrzačení a zabíjení nevinných žen a dětí byly na denním pořádku. Smutná kapitola nedávné historie, která nás učí, že ne všechno vždy skončí dobře. To nám ukazuje, že globalističtí zločinci přesně vědí, jak konat, aby jim jejich zločiny prošly.
„Irák má zbraně hromadného ničení,“ prohlásil tehdy americký ministr zahraničí Colin Powell na OSN. Biologické a chemické zbraně a mnoho dalšího. Vhodné k vyhlazení světa.
Proto by se mělo udeřit rychle a preventivně na Irák zaútočit. Ale OSN k napadení mandát nedala a státy světa většinou odmítly následovat USA. Nicméně 20. března 2003 USA a Británie napadly Irák – bombardovaly Bagdád a další místa z bezpečné vzdálenosti. Svět buď tleskal (to v případě oddaných lokajů z NATO) nebo se držel zpátky. 
Velmi záhy se ukázalo, že nikdy žádné zbraně hromadného ničení neexistovaly. USA se ani neobtěžovaly vyrobit nějakou falešnou scénu jako třeba později v případě manipulací stran údajných syrských útoků chlorem. Neexistovaly žádné nebezpečné zbraně, válka byla iniciována pod zcela smyšlenou záminkou.
Agresivní válka proti Iráku nerozlišovala mezi civilisty a vojáky. Celkem různé zdroje odhadují, že byly zavražděny stovky tisíc civilistů. Dlouhodobé následky byly strašlivé, protože byla použita také uranová munice, která působí po celá léta, způsobuje mrtvě narozené  a fyzicky postižené děti se dvěma hlavami a zmrzačenými končetinami.
Dnes již víme, že USA chtěly tyto zbraně v Iráku otestovat. Dříve již byly podobné zbraně s dlouhodobými následky testovány také v Srbsku. Bylo jasné, že  Iráčané se nikdy nebudou moci bránit. Dokument „Smrtící prach“ vrhá světlo na tragický rozsah tohoto válečného zločinu.
Byly USA a Británie odsouzeny nebo dokonce potrestány OSN? Ne, protože to dokonce obě země vetovaly v Radě bezpečnosti OSN. Krásný demokratický proces, který by pravděpodobně jistě potěšil i všechny zločince, kdyby mohli hlasovat proti svému vlastnímu potrestání. 
Agresivní válka proti Iráku byla tedy zcela v rozporu s mezinárodním právem a velitelé se dopustili nejzávažnějších válečných zločinů. Ale žádná pozemská moc nemohla povolat vůdce Spojených států nebo Británie k zodpovědnosti.
Byl na tehdejšího amerického prezidenta George W. Bushe nebo britského premiéra Tonyho Blaira vydán alespoň zatykač, stejně jako byl nyní vydán proti Putinovi „Mezinárodním trestním soudem v Haagu“? Ne. Nebyl vydán nejen za Irák, ale ani za Libyi a další útočné války.
Všichni, kdo byli za agresi zodpovědní, zestárli v nejvyšších poctách a shrábli miliony. Odpovědný americký ministr zahraničí Colin Powell, který válečné lži zpracoval s pomocí své tajné služby CIA a představil je světu, zůstal nepotrestán. Po odchodu z politiky se Colin Powell přestěhoval do Silicon Valley, kde byl lídrem ve spekulativním a finančním byznysu.
Britský premiér Tony Blair se stal poradcem různých vlád a bank, radil velké bance „JP Morgan“ a je čestným členem „Evropské rady pro toleranci a usmíření.“ Vloni získal nejvyšší britský rytířský řád. Je také aktivním členem WEF a účastnil se i posledního fóra v Davosu, kde otevřeně podpořil celosvětové zavedení očkovacích pasů.
Bush se dodnes aktivně angažuje v politice, například když brání údajně „seriózní mainstreamová média“ proti Donaldu Trumpovi. Jeho odkaz žije dál v americkém Patriot Act, který omezuje občanské svobody pod rouškou výjimečného stavu a žije dál v americkém Freedom Act. A Bush samozřejmě odkázal světu mučící žalář Guantánamo, kde jsou stovky vězňů mučeny a je s nimi špatně zacházeno.
Ať už v Libanonu, Sýrii, Afghánistánu, Srbsku, Kuvajtu, Íránu, Libyi nebo Iráku – lidé nejen v uvedených zemích, ale i jinde, kde se USA mnohdy násilně vměšují do vnitřní politiky, proklínají krvavý americký imperialismus.
Ale není jim to k ničemu: velcí zločinci zůstanou nepotrestáni, protože neexistuje žádná moc, která by vedla iniciátory těchto agresí ke odpovědnosti. A na Západě? V Evropě, Velké Británii nebo USA to lidi nezajímalo.
Většina lidí je  natolik ovlivněná médii, že věří, že USA – potažmo NATO – skutečně slouží k „dovozu demokracie.“ Ta však ve většině rozvrácených zemí dosud není. Díky těmto agresím se však také Evropa plní naštvanými džihádisty, jejichž nenávist se zpravidla zrodila právě „na bombách“ těchto „dovozců demokracie.“
Pokud se roky lže o těchto agresích, proč pak máme věřit například oficiální verzi útoků z 11.září 2001? Právě tyto lži nám ukazují, že mainstreamu, který slouží jen k propagandě systému, nelze věřit ani v dalších případech – od válek přes covidismus, útok na Nord Strem až po v současné době vyzdvihovaný klimaalarmismus.
Ostatně, zejména poslední měsíce nám názorně ukazují, že konspirační teorie se rychle stává realitou. Otázkou pak je, kdy si tento fakt uvědomí ona spící většina…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek 20 let od invaze do Iráku nejsou političtí zločinci dosud potrestáni se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden