13letá německá dívka je ponižována a bita gangem migrantek (video)
RSS

13letá německá dívka je ponižována a bita gangem migrantek (video)

Je to pár týdnů, co celým Německem otřásl případ 12leté dívky, která byla zavražděna svými vrstevnicemi. Vzhledem k věku oněch vražednic, které samozřejmě nebudou nijak potrestány, není jasná jejich identita, neboť ta ze zákona ani nesmí být zveřejněna. A vzhledem k tomu, že nikde v médiích nebyl ani byť jen náznak o jejich případném původu, můžeme si domýšlet, že patřily také k těmto invazním tlupám.
Průběžně se pak objevují různá videa ponižování dětí gangy invazních jedinců z řad jejich vrstevníků. V minulosti jste se zde mohli podívat na takové případy ze Švédska či Finska, přičemž nové video z Německa ukazuje, že tento vzorec vyjadřující opovržení proti původnímu „káfirskému“ obyvatelstvu je totožný, ať už jde o jakoukoli zemi.
document.createElement('video');
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2023/03/20230322_66_708636_Madlene_Erika_Hohlrieder_I_1080.mp4
Jen několik dní po nepochopitelné vraždě 12leté německé dívky v lese poblíž Freudenbergu  šokovalo uživatele různých sociálních sítí násilné video. Ukazuje mladou německou dívku (13), která je brutálně mučena jinými dívkami, které mají migrační původ.
Bezbrannou dívku migrantky několik minut bijí, zejména do nosu. Prosba a pláč nepomáhají, ale násilnice naopak v reakci na pláč zesilují agresi. Německá dívka byla také popálena cigaretami, dokonce i vlasy jí chtěly zapálit.
Týrání, z něhož můžete vidět výše jen krátký záběr, prý trvalo celé hodiny. V den činu násilnice svou oběť odvedly z centra města na vlakové nádraží. Cestou jí ukradly bundu a svetr a její brýle hodily na kolejiště vlaku.
Zejména dívky mají po takových incidentech a následném šíření ponižování na internetu velmi často sebevražedné sklony. Po podobném případu v USA, kde byla nedávno bílá dívka zbita a filmována černými dívkami, si záhy vzala život.
Děti migrantů však nejsou stíhány, i když mají za sebou mnohdy několik trestných činů, protože jim je méně než 18 let, mnohdy teprve 12-14 let.
To je morální obraz nové mocenské struktury v „barevném multikulturním Německu.“ Místní děti se stávají lovnou zvěří pro mladé migranty, kteří projevují pouze nenávist, násilí a odmítání kultury své hostitelské země.
A totéž se samozřejmě děje i v dalších obohacovaných zemích…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 6 Průměrně: 5 ] Článek 13letá německá dívka je ponižována a bita gangem migrantek (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden