VIDEO: Dmitrij Medveděv varoval kolektivní Západ, aby nepodceňoval Rusko v odhodlání použít jaderné zbraně! Stejně tak nás podcenili na konci roku 2021, když jsme Západu nabídli dohodu o bezpečnostních garancích! Podle Medveděva se blížíme k jaderné apoka
RSS

VIDEO: Dmitrij Medveděv varoval kolektivní Západ, aby nepodceňoval Rusko v odhodlání použít jaderné zbraně! Stejně tak nás podcenili na konci roku 2021, když jsme Západu nabídli dohodu o bezpečnostních garancích! Podle Medveděva se blížíme k jaderné apoka

VIDEO: Dmitrij Medveděv varoval kolektivní Západ, aby nepodceňoval Rusko v odhodlání použít jaderné zbraně! Stejně tak nás podcenili na konci roku 2021, když jsme Západu nabídli dohodu o bezpečnostních garancích! Podle Medveděva se blížíme k jaderné apokalypse v důsledku odhodlání kolektivistů porazit a následně rozčlenit Rusko, aby mohlo být ze Západu ovladatelné skrze desítky samostatných a slabých státečků, které bez pomoci západních zdrojů nepřežijí!
Úterní informace náměstkyně britského ministra obrany Annabel Goldie o tom, že Velká Británie dodá Ukrajině podkaliberní dělostřeleckou munici s ochuzeným uranem [ 1 ] , nepřestává rezonovat v ruských médiích a především ve špičkách ruské diplomacie a státní moci. Bývalý ruský prezident a nynější náměstek šéfa Bezpečnostní rady Ruské federace Dmitrij Medveděv komentoval pro členy bezpečnostních orgánů a zástupce tisku stanovisko rady k rozhodnutí Londýna o dodávkách uranové munice na Ukrajinu a prohlásil, že tyto kroky kolektivního Západu přibližují celý svět k jaderné apokalypse .
Ve svém prohlášení varoval kolektivisty, aby nepodceňovali Rusko v jeho odhodlání udělat to, co bude nezbytné udělat, pokud nadejde čas a okamžik k takovému kroku. Medveděv hovořil o odhodlání Ruské armády použít jaderné zbraně, pokud k tomu Rusko bude donuceno a dotlačeno eskalací konfliktu na Ukrajině ve chvíli, kdy se Ukrajina stane jaderným polygonem. Dmitrij Medveděv se tím odkazuje na vojenskou doktrínu Valerije Gerasimova, ve které je za jaderný polygon označeno takové území bojových operací, na kterém nepřítel použil zbraně, materiál nebo látky na bázi uranu a jeho variant trans-uranů.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v2br5s6","div":"rumble_v2br5s6"});
To jsou všechny typy izotopů uranu používané ve zbrojním průmyslu, ať už jde o obohacený uran pro výrobu jaderných zbraní anebo o ochuzený uran určený pro účely konvenční munice, podkaliberních střel apod. Pokud tedy začne Ukrajina používat v boji jakékoliv trans-urany ve formě munice, stane se z ukrajinské zóny vojenské operace jaderný polygon, tedy podle definice ruské armády. Kolektivní západ tím eskaluje situaci a testuje Rusko, jak daleko je možné na Ukrajině zajít.
Medveděv: Kolektivní západ podcenil Rusko a jeho odhodlání použít sílu a nečekat na přímou agresi
Už jsem o tom psal [ 2 ] minulý týden v článku o zničení amerického dronu MQ-9 Reaper nedaleko Krymu, že to je prostě testování Rusů, kam až daleko mohou Američané a kolektivisté zajít, než Rusko zareaguje jinak, než jen tiskovým prohlášením. Západ byl překvapen a šokování ruskou invazí na Ukrajinu vloni 24. února, i když kolektivisté provokovali Rusko právě k tomuto kroku.
Ten šok nebyl z toho, že k té invazi došlo, ale z důvodu nikoliv přímé vojenské provokace, ale z důvodu vyčerpání diplomatických cest a z důvodu informací ruské rozvědky o přípravě ukrajinské ofenzívy na Donbas a na Krym. S tímto kolektivní Západ nepočítal, protože se očekávalo, že Rusko bude zataženo do konfliktu až po zahájení ukrajinské invaze na Donbas, která měla začít v noci ze 14. na 15. března 2022. Teprve poté se očekávalo, že Rusko vtrhne na Ukrajinu. Rusové ale na nic nečekali a vtrhli na Ukrajinu o 3 týdny dříve.
Dmitrij Medveděv, ex-prezident a náměstek šéfa Bezpečnostní rady Ruské federace To bylo naprosto nečekané. Kolektivní západ si proto teď není jistý, jak daleko lze zajít na Ukrajině s protiruskou agresí a s vyzbrojováním, než Rusko nějak zareaguje rovněž vojensky a s použitím jaderných zbraní. A jak se ukazuje, nápad s nasunutím uranové munice z Londýna je prostě další z eskalačních pokusů Západu o zjištění, kdy lze Rusko zatáhnout do jaderného režimu války. Pamatujte, jak šel čas. Nejprve západ prohlašoval, že poskytne Ukrajině jenom obranné a lehké zbraně, protože nasunutí těžké techniky by mohlo eskalovat situaci a zatáhnout NATO do konfliktu s Ruskem.
Uběhlo pár měsíců a najednou kolektivisté nasunují na Ukrajinu tanky a těžkou techniku bez obav, jako by šlo o rohlíky. Kolektivní západ se potom dušoval, že tanky tedy ano, ale stíhačky určitě ne, to by zatáhlo NATO do války s Ruskem. Uběhlo pár měsíců a zase je to jinak, NATO už nemá problém a posílá Ukrajině stíhačky ze členských států NATO. Zatím jde o sovětské stroje MiG-29, ale to je pouze Overtonovo okno, za pár týdnů se to změní a západ bude souhlasit s dodávkami západních stíhaček F-16 a dalšími typy.
Nechtěli Ukrajině dodávat tanky, ale už je dodávají. Nechtěli dodávat stíhačky, ale už je dodávají. A teď říkají, že nechtějí Ukrajině dodávat jaderné zbraně…
Takže i stíhačky budou. A co jaderné zbraně? Ty určitě ne, to by zatáhlo NATO do války s Ruskem… říkají politici dnes. Ale… co za pár měsíců? Doufám, že chápete, kam to vede. Celé je to divadlo s panem Overtonem a jeho posuvným oknem. Co je dnes nemyslitelné, je zítra možné, pozítří nutné a po pozítří realita. De facto se tím otupuje odpor západní veřejnosti, kdyby to kolektivisté Ukrajině všechno poslali naráz a najednou, to by vyvolalo odpor a pozdvižení v zemích EU.
Zelenský drží čestnou stráž při návštěvě Joea Bidena v Kyjevě Když se to takto salámově kouskuje, staví se to do pozice nezbytnosti, že to Ukrajina potřebuje, protože má problémy na frontě. Omlouvá se to tedy nedobrým stavem na bojišti. Ale skutečným důvodem je samozřejmě likvidace nezávislosti Ukrajiny. Kolektivní západ chce Ukrajinu co nejvíce rozbít a rozmlátit, aby potřebovala na obnovu co největší půjčky a úvěry ze západu, ze kterých se země už nikdy nevyplatí. Čím více bude Ukrajina rozmlácená prodlužováním války, tím lepší a snazší práce pro západ s westernizací Ukrajiny po skončení války bude. Ukrajina se tak stává vysavačem všech zbraní ze západních zemí Evropy. Nejlépe to vystihuje vtipné animované video níže.
VIDEO: Choholaté prasátko z Ukrajiny žádá zbraně po západních zemích. A jak to s nimi dopadne?
Video níže to trefně vystihuje, jak dopadnou nakonec země NATO a EU se svým vyzbrojováním Ukrajiny. Podle Medveděva není v plánu kolektivistů nic menšího, než rozbití Ruska a rozčlenění na desítky samostatných a slabých států, které nepřežijí bez západní pomoci. Ten plán ale podle Medveděva skončí jinak a Evropa bude demilitarizována a úplně beze zbraní, jako v tom videu. Ta eskalace na Ukrajině je podněcovaná z Londýna, nikoliv z Kyjeva. Samotný Kyjev nemá čím tu situaci eskalovat, protože Zelenský je loutka, která poslušně stojí v pozoru u stolečku, zatímco za stolečkem sedí americký prezident a něco píše. Co píše? Notičky pro Zelenského, jaké další požadavky má klást na evropské země ohledně zbraní pro Ukrajinu!
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v2br9o2","div":"rumble_v2br9o2"});
Celá Ukrajina je tak pouze leasingovým válčištěm, které Zelenský pronajal kolektivnímu Západu k válce proti Rusku a za nějaký bakšiš umožňuje západním hostům, aby si na Ukrajině a s Ukrajinou dělali, co budou chtít a klidně ji rozmlátili na cimpr campr, zatímco Kyjev ze zemí NATO vysává zbraně. Zelenský prodal Ukrajinu západním zbrojařům za lajny koksu a nemovitosti na Floridě. To je celé. A není proto divu, že Západ si teď z Ukrajiny udělal “Klub rváčů” a nájemní arénu, kde se může bez omezení střílet a zabíjet, protože teď je to tady naše!
Dohoda o bezpečnostních garancích mohla zabránit ruské invazi o dva měsíce později
Rusko nabídlo NATO a Washingtonu koncem roku 2021 k podpisu dohodu o bezpečnostních garancích pro Ukrajinu a Ruskou federaci [ 3 ] , kterou ale kolektivisté na západě odmítli. Hned na to Vladimir Putin před Vánoci vystoupil s přelomovým projevem [ 4 ], že Rusko již dál nemá kam ustupovat! A na to margo Ruská armáda o dva měsíce vtrhla na Ukrajinu. Medveděvův komentář je zásadní v tom, že upozorňuje na to, jak fungují rozhodovací procesy v Kremlu. Rusko už nečeká na otevřenou provokaci a na útok nepřítele, jako kdysi čekal Josif Stalin v roce 1941.
Kreml totiž rozhoduje už na jiných základech, než je otevřená agrese, a to jsou vyčerpané možnosti diplomacie a vyčerpané možnosti pasivní obrany. A to je zásadní změna z dob sovětského modelu rozhodování, které bylo připraveno reagovat na agresi ze západu. Kreml je připraven k řízení na 6. prioritě už ve chvíli, kdy má pocit, že diplomacie a pasivní obrana nedokáží zajistit bezpečnost Rusů. A to je pro kolektivní Západ obrovský problém.
Americký ministr obrany Lloyd Austin během návštěvy Kyeva. Póza Zelenského vypovídá za vše… Západ tak neví, kde je hranice ruského válečného zapojení v důsledku západních kroků proti Rusku. Není jasné, kde je ta hranice, kdy Rusko usoudí, že je čas použít jaderné zbraně. Pokud začnou Ukrajinci sypat uranovou munici na ruská města na Donbasu, nebude to dlouho trvat a Moskva znovu šokuje západ, stejně jako 24. února minulého roku. Pokud Moskva usoudí, že nelze Ukrajince zastavit v sypání uranové munice na ruská města, dojde k rozkazu umlčet chocholaté Ukrajince taktickým úderem. Cílem už nebude vyhnat prasata z žita, ale zabránit ostatním prasatům, aby do toho žita lezla. To je příměr, který už dvakrát zazněl na adresu Ukrajinců u Vladimira Solovjova v jeho pořadu a varování Medveděva západu, aby nepodceňoval ruské odhodlání bránit se, se proto nesmí brát na lehkou váhu.
-VK-
Šéfredaktor AE News
S námi čtete, s námi objevujete
Vážení čtenáři Aeronetu, pokud se vám líbí naše investigativní žurnalistika a komplexní analýzy, které pro Vás už 9. rokem děláme, pokud se vám líbí naše články, videa, překlady videí a pravidelné páteční pořady na SVCS, a chcete-li, abychom vám i nadále mohli přinášet nové informace a politické analýzy a komentáře, přispějte prosím jakoukoliv sumou v závěru tohoto měsíce na naší obvyklé darovací stránce  zde , ale pouze v případě, že si to můžete dovolit, tedy podle svých možností. Každý příspěvek má smysl, každý se počítá, malý i velký. Zatím jsme vysbírali jen cca.  46%  z cílové sumy a  do konce měsíce zbývá 8 dní . Přispět můžete bankovním převodem, PayPalem, kryptoměnami Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum a Monero, a poštovní složenkou na účet. Naše práce může pokračovat jedině s Vaší podporou, jinak to není možné a nemělo by to ani smysl, protože podpora musí být oboustranná.  Náš server je tu pro vás. Za Vaši podporu a pomoc předem děkujeme!


Nejčtenější za týden