Další plandemie? Připravuje se nová „vakcína“ pro případ, že by se ptačí chřipka rozšířila na lidi
RSS

Další plandemie? Připravuje se nová „vakcína“ pro případ, že by se ptačí chřipka rozšířila na lidi

Již dva roky se v různých zemích světa řeší údajná ptačí chřipka, v důsledku čehož jsou vybíjeny velkochovy od USA přes Evropu až po nový Zéland.
Ptačí chřipka byla v posledních dvou letech natolik propíraná, že by nakonec mohla být ideálním kandidátem na další záměrně vyvolanou plandemii. To by se jistě hodilo zejména poté, co bude příští rok schválena pandemická smlouva WHO. Následné ovládnutí celého světa hrstkou světovládných elit by tak bylo schváleno dokonce i politickými loutkami, které smlouvu schválily.
Ve Velké Británii již přistoupili k povinné registraci drůbeže v zemi a plánují zavést povinné očkování všech ptáků, kteří nejsou 24 hodin denně uzavřeni v místnostech bez přístupu venkovního ptactva.
O podobném kroku již uvažuje také EU a zřejmě nepotrvá dlouho, než bude tohoto příkladu následovat. Mezitím se již Big Pharma těší na to, jak si namastí kapsu na dalších vakcínách, tentokrát proti ptačí chřipce…
Vakcína proti ptačí chřipce pro lidi se připravuje „pro případ“, že by zmutovala a přizpůsobila se k šíření mezi lidmi, což se údajně ještě nestalo.
Ale je zde jedna docela zásadní otázka: Pokud ještě nezmutovala natolik, aby mohla infikovat lidi, jak je možné, že mají „vědci“ přístup k sekvenování, aby vyvinuli účinnou vakcínu?
Současná epidemie ptačí chřipky, známá jako H5N1 klon 2.3.4.4b, údajně zabila rekordní počet ptáků a infikovaných savců. Případy u člověka však zůstávají velmi vzácné a globální zdravotnické úřady se stále domnívají, že riziko přenosu z člověka na člověka je nízké. 
Přesto je Big Pharma připravena vydělat peníze, pokud média lidem řeknou, že je ptačí chřipka zabije, jako to udělali s COVID-19.
Vedoucí pracovníci tří výrobců vakcín řekli  agentuře Reuters , že již vyvíjejí nebo testují na lidech vakcíny, které lépe odpovídají cirkulujícímu podtypu, jako preventivní opatření proti budoucí pandemii. Jiní farmaceutičtí giganti tvrdí, že jsou „připraveni“ hromadně vyrábět vakcíny a vydělávat na další pandemii.
Společnosti také tlačí na vývoj vakcíny proti ptačí chřipce pro drůbež, což je trh potenciálně mnohem větší než pro lidi. –  Reuters
Cílem je samozřejmě profitovat z vyhynutí ptáků (a lidí, pokud k tomu dojde). Zda je ptačí chřipka skutečná nebo zcela vymyšlená a medializovaná věc, je irelevantní. Bohužel už tomu propadlo mnoho lidí a nechají se očkovat nebo si nechají aplikovat látku, která bude deklarovaná jako ochrana proti čemukoliv, čemu se bude říkat „ptačí chřipka.“
Většina potenciálních dávek pro lidi je v dlouhodobých pohotovostních smlouvách pro bohaté země, uvedli globální zdravotní experti a společnosti. Pandemické plány mnoha zemí uvádějí, že i když jsou zásoby omezené, očkování proti chřipce by mělo být distribuováno jako první těm nejvíce ohroženým, k nimž se údajně za Covidu nedostaly
Takže vládnoucí třída má najednou obavy, že zbídačení lidé nebudou mít přístup k „vakcínám“, které vytvoří? 
Výzkum financovaný již delší dobu Faucim a Gatesem by mohl z ptačí chřipky udělat další smrtící pandemii:
„Při vypuknutí chřipky bychom mohli mít mnohem větší problém s hromaděním vakcín a nacionalismem vakcín, než jsme měli za COVIDu,“ řekl Dr. Richard Hatchett, výkonný ředitel Koalice pro inovace v připravenosti na epidemie (CEPI), která spolufinancuje výzkum vakcín.
Světová zdravotnická organizace uvedla, že podepsala právně závazné dohody se 14 výrobci, kteří budou dodávat 10 % jejich vakcíny proti pandemické chřipce ve směsi darovaných a cenově dostupných dávek zakoupených organizací „jakmile sjedou z linky.“
Dohody zahrnují šest největších výrobců vakcín proti sezónní chřipce, včetně Glaxo Smith Klein, Sanofi a CSL Seqirus, uvádí WHO.
Když již připravují „vakcínu“ a iniciují „přeskok“ ptačí chřipky na lidi, měli bychom všichni předpokládat, že toto je další krok ve velkém plánu, jak z nás všech udělat trvalé otroky?
Vytvořit příběh o ptačí chřipce, který je podobný tomu, který vytvořili o podvodu COVID, znamená, že by vládnoucí třída mohla takříkajíc „zabít dvě mouchy jednou ranou.“
Zničilo by to již tak zdevastované světové zásoby potravin a zároveň by to naivní veřejnost přimělo, aby se nechala očkovat, s největší pravděpodobností dalšími experimentálními přípravky již známými jako škodlivé injekce mRNA, které povedou k vylidnění .. .
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Další plandemie? Připravuje se nová „vakcína“ pro případ, že by se ptačí chřipka rozšířila na lidi se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden