Europoslanec varuje: „Německo je na dobré cestě stát se Libanonem střední Evropy“ (video)
RSS

Europoslanec varuje: „Německo je na dobré cestě stát se Libanonem střední Evropy“ (video)

Německo již poměrně dlouho manipuluje se statistikami, aby se ututlal nejen celkový počet invazních jedinců, ale také jejich kriminalita. Zatímco kriminalita se uměle snižuje tím, že pachatel je seznán psychicky nemocným (pak tedy nejde o kriminální čin nebo terorismus, ale o čin psychicky nemocného jedince), tak celkový počet se uměle snižuje tím, že se občanství rozdává jak na běžícím pásu.
Praxe je tedy taková, že většina těch, kdo přišli v letech 2015-16 jsou dnes již „papírově“ Němci. K nim si připočítejte další miliony Turků či Arabů, kteří se v zemi již narodili a zjistíte, že reálný počet těchto obohacujících jedinců je mnohem vyšší než se oficiálně tvrdí.
Jde o podobný systém jako například ve Švédsku, kde neustále udávali počet cizinců někde kolem 5-8%, aby se pak zjistilo, že u posledních voleb mohlo volit také více než milion voličů , kteří se nenarodili v zemi. K nim je však nutno připočítat i další, kteří se již v zemi narodili – to byla asi čtvrtina prvovoličů.
Jednoduše, podle střízlivých odhadů je již asi třetina švédské společnosti muslimská – a zatímco počty těchto invazních jedinců přibývají, původní obyvatelstvo ubývá, neboť porodnost je nízká a stále více Švédů utíká před obohacováním do zahraničí.
Německo je ve velmi podobné situaci, což je o to horší, že jej máme hned přes hranice, což znamená, že tato pohroma se dřív či později přesune i k nám. Je to asi dva roky, kdy se udával odhad skutečného počtu obohacujících jedinců na 20-25% v celkové společnosti, přičemž současná německá vláda nadále pokračuje s politikou otevřených hranic.
Německo je na tom již natolik špatně, že zde již přikročili k vyhánění původních obyvatel zatím z obecních bytů či domovů důchodců , ale některé spolkové země již zavádí zákon, který má umožnit vyvlastnění pro účely ubytování žadatelů o azyl.
Německo již přikročilo ke stejné taktice jako Macron – obohacovače posílá i do vesnic, kde často přečíslí původní obyvatelstvo, přičemž protesty mají jen zřídka patřičnou odezvu. Zde je ovšem třeba zdůraznit, že jde mnohdy o obce, které mají ve vedení vítačské strany, což je ovšem vina samotných voličů – tedy obyvatel daných obcí.
O tristní situaci Německa se nedávno hovořilo také v europarlamentu, kde europoslanec upozornil nejen na problémy přečíslení původních obyvatel v případě, že bude vítačská politika vlády i nadále pokračovat.
Německý právník a poslanec Evropského parlamentu za AfD  Gunnar Beck  hovořil o finanční krizi, covidové krizi, tzv. „klimatické krizi“ a migrační krizi, které společně zničily prosperitu a kulturu Německa.
Konzervativní politik mimo jiné varuje, že „před více než 50 lety byl Libanon perlou Blízkého východu. Pak tato země přijala miliony nekvalifikovaných migrantů. Inflace záhy vzrostla a hrubý domácí produkt na hlavu je dnes nižší než v roce 1970. Německo je na dobré cestě stát se Libanonem střední Evropy.“
A k tomu jen dodávám, že naše země, která Německo dlouhodobě slepě následuje, na tom nebude o nic lépe…

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Europoslanec varuje: „Německo je na dobré cestě stát se Libanonem střední Evropy“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden