Studie potvrzuje souvislost mezi nadměrnou úmrtností v evropských zemích a genovými injekcemi
RSS

Studie potvrzuje souvislost mezi nadměrnou úmrtností v evropských zemích a genovými injekcemi

Již nějakou dobu ukazují data tak vysokou nadúmrtnost, jakou některé evropské země nezažily od druhé světové války. To například potvrzuje i nedávné srovnání úmrtnosti za prosinec 2022, kdy byla ve většině evropských zemí (včetně ČR) mnohem vyšší úmrtnost než kdy předtím ve srovnatelnou dobu.
Vzhledem k tomu, že se již nedala vysoká čísla úmrtnosti nadále tajit, začali si různí rádoby odborníci vymýšlet zástupné důvody proč tomu tak je. Od změny klimatu přes horší stravu až po vejce či sladidla.
Ovšem většina ze zmíněných a mnoha dalších zástupných důvodů by nedávala v souvislosti s úmrtností, která je nezvykle vysoká již nějakou dobu, žádný smysl.
I když se tito „odborníci“ vyhýbali při úvahách o možném důvodu nadměrných úmrtí možnosti, že by za tím mohly stát mRNA „vakcíny,“ nakonec se přece jen objevila studie, která tuto souvislost zkoumala a nakonec i potvrdila.
Nadměrnou úmrtnost v zemích s vysokou proočkovaností Covid tedy nelze popřít, ale oficiální strana nejeví zájem zkoumat příčiny. Vědců, kteří se tímto problémem zabývají, je málo, proto jejich studie mají malou šanci na zveřejnění v renomovaných časopisech.
Přesto dva výzkumníci z Norska nedávno zkoumali souvislosti mezi proočkovaností a nadúmrtností ve 31 evropských zemích v roce 2022 – s jasnými výsledky: čím vyšší proočkovanost, tím vyšší nadúmrtnost.
Předtisková studie nazvaná: „ Existuje souvislost mezi proočkovaností COVID-19 v Evropě v roce 2021 a nadměrnou úmrtností ze všech příčin v roce 2022? “ – byla zveřejněna online na konci února.
Vzhledem ke známým vedlejším účinkům genové terapie a nedostatečně hlášeným komplikacím očkování se autoři ptali, zda hromadné očkování proti Covidu mohlo v roce 2022 vést ke znatelnému zvýšení úmrtnosti.
Analyzovali proto data z 31 evropských zemí (země EU plus Norsko, Island, Lichtenštejnsko a Švýcarsko) o úmrtnosti ze všech příčin v prvních devíti měsících roku 2022 a zkontrolovali korelace s proočkovaností v příslušné zemi do konce roku 2021.
Výsledek:
Populační analýzy z 31 zemí ukazují, že čím vyšší byla proočkovanost v roce 2021, tím větší byl nárůst úmrtnosti ze všech příčin v prvních devíti měsících roku 2022; zvýšení proočkovanosti o jeden procentní bod v roce 2021 bylo spojeno s 0,105% zvýšením měsíční úmrtnosti v roce 2022 (95% CI, 0,075–0,134).
Vědci mimo jiné prověřovali tzv. „bounce-back efekt“, podle kterého po fázi s relativně nízkou úmrtností (jak byla pozorována v roce 2021) obecně následuje fáze se zvýšenou úmrtností. Souvislost mezi nadměrnou úmrtností v roce 2022 a očkováním v roce 2021 však zůstala významná. 
Autoři studie jsou opatrní, pokud jde o postulování jasné kauzality nadměrné úmrtnosti na očkování proti Covid na základě jejich výsledků, ale naléhavě upozorňují na nutnost dalšího cíleného zkoumání této souvislosti. 
Alternativní vysvětlení, jako jsou opožděné diagnózy a léčebné postupy během covidové krize, považují za nepravděpodobnou příčinu nadměrné úmrtnosti, protože mezi více a méně očkovanými zeměmi by neměly být žádné rozdíly.
I když jsou dva norští vědci otevřeni diskusi, není jisté, zda to obhájci očkování dovolí: narativ bezpečného očkování je stále příliš obhajován.
Pokud by se navíc ukázalo i širší veřejnosti, že tato souvislost skutečně existuje, znamenalo by to, že za úmrtnost jsou přímo zodpovědní i politici a „odborníci,“ kteří lidem genové injekce vnucovali. 
Uvidíme, jak dlouho se odpovědní v politice ještě budou vyhýbat právnímu vyšetřování covidových zločinů. Ty by jim ve světle toho, co dnes víme, v žádném případě neměly projít…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Studie potvrzuje souvislost mezi nadměrnou úmrtností v evropských zemích a genovými injekcemi se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden