AfD k útoku na Nord Stream: „Pokud má Seymour Hersh pravdu, německý kancléř Olaf Scholz se dopustil vlastizrady a musí rezignovat“
RSS

AfD k útoku na Nord Stream: „Pokud má Seymour Hersh pravdu, německý kancléř Olaf Scholz se dopustil vlastizrady a musí rezignovat“

Jak již víte, tak v dalším odhalení stran útoků na Nord Stream Seymour Hersh prohlásil, že vše kryje německý kancléř Schol z, který dokonce na nedávném setkání s Bidenem dohodl krytí útoku, který iniciovala americká vláda.
Společně vymysleli onu pohádku o ukrajinsko-ruské skupině, která potrubí zničila a záhy nechali tyto informace zveřejnit mainstreamem, jehož hlavním úkolem je šířit propagandu a případně manipulovat důvěřivými masami.
Zatímco na nové odhalení Hershe o spolupráci německé vlády s americkou mainstreamová média nijak nereagovala, výrazná reakce přišla od jediné německé parlamentní opozice.
Šéf  Alternativy pro Německo Tino Chrupalla (viz titulek) vyzval kancléře Olafa Scholze k rezignaci, pokud jsou obvinění, že Scholz a Joe Biden konspirovali, aby zakryli sabotáž plynovodu Nord Stream, pravdivá, jak ho ve své poslední výpovědi obvinil investigativní novinář Seymour Hersh.
Ve středeční zprávě na substacku Hersh cituje anonymní zpravodajské zdroje, které tvrdí, že německý kancléř Olaf Scholz a  Joe Biden 3. března v Bílém domě diskutovali o tom, jak zakrýt americkou odpovědnost za útok na Nord Stream.
„Bylo mi řečeno někým s přístupem k diplomatickým zpravodajským informacím, že se diskutovalo o odhalení plynovodu a v důsledku toho byly jisté elementy v CIA požádány, aby ve spolupráci s německou zpravodajskou službou připravily krycí příběh, který by poskytl americkému a německému tisku alternativní verzi pro zničení Nord Stream 2,“ napsal Hersh.
„Ať už byl kancléř Scholz na útok upozorněn, nebo ne, od loňského podzimu byl jasně spoluviníkem při podpoře toho, že Bidenova administrativa ututlala svou operaci v Baltském moři,“ napsal Hersh.
„Obvinění nositele Pulitzerovy ceny Hershe jsou vážná,“  řekl šéf AfD Tino Chrupalla . „Pokud mají pravdu, kancléř nese odpovědnost za zakrytí útoku na životně důležitou a cennou německou infrastrukturu. A zneužil moc německé vlády ke spáchání vlastizrady.
To vyvolává otázku: Věděl o plánování a provedení zločinu? Abychom tyto otázky vyjasnili, vyzýváme k prošetření se zapojením všech evropských partnerů. Pokud byl kancléř Scholz nějak zapojen do útoku na Nord Stream, musí rezignovat.“
Pravicová AfD předložila  mírový plán  na ukončení války na Ukrajině a v současné době stoupá v průzkumech veřejného mínění, když předstihla vládnoucí stranu Zelených, která opustila své kořeny v mírovém hnutí, aby hlasitě podpořila válku na Ukrajině.
Minulý týden, 15. března, se AfD rozhodla svolat  parlamentní vyšetřování  útoku na Nord Stream do Bundestagu, které bylo předáno výboru k dalšímu projednání.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek AfD k útoku na Nord Stream: „Pokud má Seymour Hersh pravdu, německý kancléř Olaf Scholz se dopustil vlastizrady a musí rezignovat“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden