USA Today zvolily ženou roku biologického muže
RSS

USA Today zvolily ženou roku biologického muže

Nejen ve sportu, ale také v dalších oblastech jsou muži, kteří se prohlásí za ženu, běžně na vysokých příčkách soutěží – ať už jde o různé soutěže Miss nebo „žena roku.“
V USA se v poslední době stalo takřka tradicí, že cenu „žena roku“ dostávají biologičtí muži. Již asi před týdnem předala  Jill Bidenová jednu takovou mezinárodní cenu „žena roku“ transce z Argentiny.
Nejinak tomu bylo i tentokrát při vyhlašování „ženy roku“ deníkem USA Today…
Deník USA Today podruhé za sebou vybral transidentifikovaného muže jako „ženu roku“ a tentokrát je to někdo, kdo obhajuje změny pohlaví dětí.
Média zvolila Leigh Finke  svou „ženou roku“ pro Minnesotu. Finke byl prvním transgender zákonodárcem, který byl v listopadu jmenován do Sněmovny reprezentantů Minnesoty.
USA Today říká, že ceny jsou způsobem, jak vyzdvihnout „místní a národní hrdinky, které mají každý den pozitivní dopad na své komunity.“
Finke učinil prioritou zajistit, aby děti měly přístup k chirurgickým zákrokům měnícím pohlaví,  a nedávno podpořil návrh zákona , který by z Minnesoty učinil „trans útočiště“.
Demokratický guvernér a zástupce guvernéra státu jsou na výkonné misi, aby donutili státní agentury, aby prosazovaly zdravotní péči „potvrzující pohlaví“.
Guvernér Tim Walz  označil snahy o zastavení trans chirurgických zákroků na dětech za „pronásledování“ a slíbil, že „zajistí, aby Minnesota byla přívětivým, milujícím, sousedským státem, kde jste vítáni a kde budete bez pronásledování nebo čehokoli jiného, co se snažíme vidět v některých jiných státech.“
Tím zřejmě naráží na zákaz podobných operací u dětí, který byl vydán na Floridě.

Minnesota je také jedním ze států, kde byly šokující trans a gay porno knihy umístěny do školních knihoven, zdánlivě bez vědomí školních úředníků.
USA Today má nyní ve zvyku vybírat biologické muže jako „ženu roku“ pravidelně. Již loni deník rozhodl, že Bidenova náměstkyně ministra zdravotnictví a sociálních služeb Rachel Levineová (viz obrázek) je hodna tohoto ocenění…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek USA Today zvolily ženou roku biologického muže se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden