VIDEO: Před tribunál v Haagu patří Barack Obama, Tony Blair, mrtvola George Bushe staršího a mumie mladšího! Bývalý poslanec za stranu Svobodných to rozjel na rakouské televizi s plnou parádou a odhalil, která země na světě má na svědomí nejvíce válečných
RSS

VIDEO: Před tribunál v Haagu patří Barack Obama, Tony Blair, mrtvola George Bushe staršího a mumie mladšího! Bývalý poslanec za stranu Svobodných to rozjel na rakouské televizi s plnou parádou a odhalil, která země na světě má na svědomí nejvíce válečných

VIDEO: Před tribunál v Haagu patří Barack Obama, Tony Blair, mrtvola George Bushe staršího a mumie mladšího! Bývalý poslanec za stranu Svobodných to rozjel na rakouské televizi s plnou parádou a odhalil, která země na světě má na svědomí nejvíce válečných zločinů! A její prezident za to dokonce v minulosti obdržel Nobelovu cenu za mír! A bývalý ruský prezident se také rozjel, Dmitrij Medveděv už doporučuje soudcům v Haagu, aby se dívali na nebe, jestli na budovu jejich soudu neletí ruská hypersonická raketa!
Bývalý poslanec za rakouskou stranu Svobodných a dnes politolog a analytik Gerald Grosz v posledním pořadu Fellner Live na rakouské televizi se pořádně obul do americké administrativy a do rozhodnutí soudců v Haagu, že obviní Vladimira Putina z trestného činu únosu ruských dětí do Ruska. Nejvíce ho rozčílil fakt, že za válečné zločiny, tedy za skutečné a ne vymyšlené, jako v případě Putina, nebyl dosud před soudem v Haagu odsouzen žádný americký prezident. A to ani za to, že mají prokazatelně na svědomí statisíce životů lidí v napadených zemích po celém světe, v Afghánistánu, v Iráku, v Sýrii, v Libyi, v Srbsku, ve Vietnamu a v řadě zemí Latinské Ameriky. Ten výčet je prakticky nekonečný.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v2c0kr8","div":"rumble_v2c0kr8"});
A když náhodou soudci z Haagu naznačili, že by se mohli těmito zločiny zabývat, přišlo z USA okamžitě varování, že proti soudcům budou podniknuta přísná opatření, pokud se rozhodnou z válečných zločinů obvinit americké občany. Snad právě proto nejsou USA signatářem tzv. Římského statutu , který ustanovuje jurisdikci ICC v Haagu nad národními soudy signatářských zemí. Členy Římského statutu nejsou USA, Rusko, Izrael a Čína.
Až dosud platilo, že ICC v Haagu se ani nepokoušel obviňovat osoby z těchto nečlenských zemí, protože logicky to nemělo význam a smysl. Jenže, to se změnilo právě s Vladimirem Putinem. Odteď si už ani Američané, ani Izraelci a ani Číňané nemohou být jisti tím, jestli v budoucnu tento soud nevydá zatykače i na vysoké politiky těchto zemí. Američané si již uvědomují, že s tímto krokem proti Putinovi to opravdu přepískli, protože toto se může obrátit proti bývalým americkým prezidentům.
Vztahy mezi USA a Ruskem nikdy v historii nebyly tak špatné, protože Sovětský svaz měl respekt, který Rusko na západě prostě nemá
To opravdu není pro Američany žádná legrace. To ale pouze ukazuje, jak moc kolektivní Západ nenávidí Rusko a současného prezidenta a jeho vládu. Pamětníci si vzpomínají, že takto špatné vztahy mezi západem a Ruskem nebyly ani v dobách před rozpadem Sovětského svazu, ani za Studené války. Tehdy žádné sankce prakticky neexistovaly, s výjimkou embarga na zbraně a počítačové procesory, sovětští sportovci jezdili po šampionátech po celém světě.
Nikdo jim účast nezakazoval a nikde na západě nebyla žádná proti-sovětská hysterie, snad jen s výjimkou počátku 50. let v USA během tzv. McCarthyismu, který ale americká veřejnosti ostře odsoudila jako rasismus a xenofobii proti Rusům. To bylo krátce po II. světové válce a Sovětský svaz jako vítězná velmoc měl velký respekt.
Dmitrij Medveděv Po pádu Sovětského svazu se ale protrhly brány pekel a v západním světě začal narůstat obrovský anti-rusismus. Byl to proces řízený jednak médii, a rovněž systémy školství. Tato nenávist byla budována bez jakéhokoliv omezení, a to právě v důsledku největší katastrofy 20. století, kterou byl rozpad Sovětského svazu jako jediné vyvažovací velmoci proti dominanci USA. Tato dominance za 34 let od pádu Železné opony přivedla a nasunula vojenskou alianci NATO až na samotné hranice Ruska a právě teď NATO vede proti Rusku zástupnou válku na Ukrajině. To je důsledek mocenského pádu Sovětského svazu v roce 1989 v Evropě a nakonec faktický rozpad koncem roku 1991.
Dmitrij Medveděv otevřeně pohrozil soudcům z Haagu, že na jejich budovu může přiletět ruská hypersonická střela
Pouze se ukazuje, že nacisté po II. sv. válce, když se přesunuli z Evropy do USA, pouze čekali na pád Sovětského svazu, aby mohli restartovat proces Drang nach Osten na Rusko. Nic jiného to není, co teď vidíme. Je to restart nenaplněných cílů III. Říše, které se teď snaží naplnit vnuci a vnučky, resp. pravnuci a pravnučky bývalých esesáků. Pouze už nevyznávají nacionální socialismus a rasovou čistotu, ale neoliberalismus a ekoterorismus.
A pouze nějaký bývalý agent KGB v Kremlu jim to pořád kazí, pořád jim brání v realizaci rozbití a následného rozkradení a rozparcelování Ruska, což pro změnu měli nacisté také připravené v minulosti na základě plánu Generalplan Ost . Není proto divu, že když už neví, jak na Putina, tak na to jdou se zatykačem z Haagu. A nejlépe to vystihl ruský ex-prezident Dmitrij Medveděv, který na Telegramu [ 1 ] zhodnotil celou funkci a maškarádu se soudem v Haagu:
Co se stalo?
Konečný kolaps systému mezinárodního práva.
Přiznejme si, že dříve nebylo mezinárodní právo nijak zvlášť účinné. Zejména jeho mezinárodní instituce. Společnost národů se rozpadla, SSSR uvažoval o vystoupení z OSN, úmluvy a další mezinárodní akty se dnes téměř nepřijímají, panuje naprostá zaujatost a diktát skupiny anglosaských zemí.
Hlavní vadou systému mezinárodního práva je však jeho neefektivnost. Země se nechtějí podřizovat tendenčním aktům Valného shromáždění OSN, vetovat rozhodnutí Rady bezpečnosti OSN, opouštět různé instituce OSN. Důvodem je jejich nespravedlnost, která vychází z nepřípustnosti nátlaku skupiny suverénních zemí vůči těmto suverénním státům. Neboť PAR IN PAREM NON HABET IMPERIUM . Rovný nemá moc nad rovným.
Vezměte si např. tento posraný , zbytečný Mezinárodní trestní soud, vytvořený na základě Římského statutu, k němuž se velké státy nepřipojily. Koho ten soud postavil před soud?
Tři tucty neznámých. Súdánský prezident na tato obvinění plive a navzdory vojenskému převratu ve vlastní zemi není k dispozici “ spravedlnosti “. Ostatní nestojí vůbec za zmínku. Jinými slovy, jejich účinnost je nulová. Tohle nejsou ad hoc norimberské a tokijské tribunály. Ani pochybný tribunál pro Jugoslávii. A je to pochopitelné.
Země a její představitelé mohou být souzeni ve dvou případech:
1) když země sama divoce oslabila, téměř ztratila suverenitu a odvážila se přijmout soudní proces sama za sebe;
2) když země prohrála válku a kapitulovala
Jinak to ani není možné. A to je všem jasné. Mimochodem, nejvíce zdiskreditovaná epizoda, která zabila téměř nulovou důvěryhodnost soudu, se týkala zločinů USA v Afghánistánu a Iráku. Soud se podělal a nemohl nic udělat. Zřejmě důrazný výkřik Spojených států, že jsme Římský statut vůbec neratifikovali, ať jdou prasátka z ICC do prdele, přiměli soudce k tomu, aby se zbláznili a šli si ukojit své přirozené potřeby, nesouvisející se spravedlností.
A proto se rozhodli soudit prezidenta jiné jaderné mocnosti, která také není členem Mezinárodního trestního soudu, ze stejných důvodů jako jím nejsou USA a další země. Zřejmě nejtvrdší možný příspěvek přišel ze stejného Pindostánu . Je jasné, že to nemá praktickou hodnotu, ale díky za připomenutí. Důsledky pro mezinárodní právo však budou obludné. Jde přece o zhroucení základů a principů práva. Včetně postulátů o nevyhnutelnosti odpovědnosti. Nyní se nikdo nebude obracet na žádné mezinárodní orgány, všichni se dohodnou mezi sebou. Všechna hloupá rozhodnutí OSN a dalších struktur budou praskat ve švech. Blíží se chmurný západ celého systému mezinárodních vztahů. Důvěra je vyčerpána.
Soudci Mezinárodního trestního soudu se zbytečně rozčilují. Podívejte, jsme stateční, nepodělali jsme se z největší jaderné mocnosti! Bohužel, pánové, všichni žijeme pod Bohem… a pod raketami. Lze si dobře představit mířenou aplikaci hypersonického nosiče ze Severního moře z ruské lodi na budovu haagského soudu. Bohužel, raketu nelze sestřelit. A soud je pouze obskurní mezinárodní organizace, nikoliv obyvatelstvo země NATO. Takže ani oni válku nezačnou. Mají totiž strach. A nikdo toho nebude litovat. Takže, občané soudci, dívejte se pozorně na nebe…
Angela Merkel ztratila důvěru USA a musela ukončit politickou kariéru, její plán na odpoutání Německa od USA selhal
Takže, jak vidíte, Dmitrij se rozjel s plnu parádou stejně jako v Rakousku bývalý poslanec za Svobodné. Medveděv už rovnou varuje soudce z Haagu, že na jejich budovu přiletí ruský hypersonický Kinžal a srovná budovu soudu se zemí. A protože půjde o úder na mezinárodní instituci, nebude to podle mezinárodního práva považované za akt války proti Holandsku.
Stejně, jako by za útok proti USA nebyl považován úder proti budově OSN v New Yorku. Všechny tyto budovy podle mezinárodního statutu mají totiž svrchovanou územní jurisdikci, která nespadá pod hostitelský stát. Varování od Medveděva tak nemusí být jen rétorické cvičení, ale reálně míněná hrozba. Medveděv jako náměstek šéfa Bezpečnostní rady Ruské federace má o těchto věcech mnoho informací a bylo by naivní se domnívat, že Rusko se bude k ICC chovat jinak než USA nebo Izrael.
Angela Merkel se loučí s funkcí kancléřky, armáda pro ní přichystala pochodňový průvod Medveděv tento týden rovněž pro ruská média potvrdil, že pokud by Německo zatklo Vladimira Putina při nějaké hypotetické návštěvě Německa nebo při nouzovém přistání jeho letadla v Německu, že by to bylo vyhlášení války Ruské federaci. Německo by to samozřejmě neudělalo, kdyby rozhodovalo za sebe. Jenže Německo je dnes řízeno z USA způsobem, že za Angely Merkel by toto nikdy možné nebylo.
Ta se vzpírala Američanům kvůli Nord Stream II tak dlouho, až nakonec byla odejita, protože musela. Američané už jí nechtěli podepsat nový Kancléřský akt po jejím dalším vítězství ve volbách. Proto odešla. A proto jí německá armáda přichystala na rozlučku pochodňový průvod. Německo jejím odchodem definitivně umřelo. Minimálně plán Merkelové na Das Neue Europa podle Aachenské smlouvy. A tak nejen o tomto tématu budeme hovořit dnes od 19:30 na Svobodném vysílači CS . Všichni jste srdečně zváni k poslechu.
-VK-
Šéfredaktor AE News
S námi čtete, s námi objevujete
Vážení čtenáři Aeronetu, pokud se vám líbí naše investigativní žurnalistika a komplexní analýzy, které pro Vás už 9. rokem děláme, pokud se vám líbí naše články, videa, překlady videí a pravidelné páteční pořady na SVCS, a chcete-li, abychom vám i nadále mohli přinášet nové informace a politické analýzy a komentáře, přispějte prosím jakoukoliv sumou v závěru tohoto měsíce na naší obvyklé darovací stránce  zde , ale pouze v případě, že si to můžete dovolit, tedy podle svých možností. Každý příspěvek má smysl, každý se počítá, malý i velký. Zatím jsme vysbírali jen cca.  49%  z cílové sumy a  do konce měsíce zbývá 6 dní . Přispět můžete bankovním převodem, PayPalem, kryptoměnami Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum a Monero, a poštovní složenkou na účet. Naše práce může pokračovat jedině s Vaší podporou, jinak to není možné a nemělo by to ani smysl, protože podpora musí být oboustranná.  Náš server je tu pro vás. Za Vaši podporu a pomoc předem děkujeme!


Nejčtenější za týden