„Vypadněte z našeho města!“ Občané irské obce zabránili vjezdu autobusu plného muslimských žadatelů o azyl (video)
RSS

„Vypadněte z našeho města!“ Občané irské obce zabránili vjezdu autobusu plného muslimských žadatelů o azyl (video)

Zatímco ve Francii nyní dochází k rozsáhlým protestům proti důchodové reformě, v Irsku se již měsíce pro změnu protestuje proti muslimské invazi. Vláda totiž zavedla politiku otevřených dveří, taže vítá každého, kdo do země vstoupí.
Irsko je tak velmi rychle přečíslováno invazními hordami, roste kriminalita a hrozí, že původní obyvatelstvo bude přečísleno. Zoufalí Irové se snaží jakkoli zabránit tomu, že i jejich obec bude multikulturně obohacena…
Autobusu převážejícímu žadatele o azyl bylo zabráněno ve vjezdu do areálu kasáren Columb v Mullingaru, hrabství Westmeath.
Místní nesouhlasí s plánem ubytovat žadatele o azyl ve stanech v bývalých kasárnách. Skupina demonstrantů se shromáždila u bran starých kasáren a zabránila autobusu ve vjezdu. Autobus musel oblast opustit. Protestující zůstali hlídat u vstupu do kasáren.
https://media.joomeo.com/1080p/641f00808b310.mp4
Nesouhlasí s plánem ubytovat žadatele o azyl ve stanech v bývalých kasárnách. Byl to druhý autobus, který včera přijel do kasáren.
V 11:30 vjel na místo jiný autobus s první skupinou žadatelů o azyl.
V únoru ministerstvo pro integraci potvrdilo, že 120 žadatelů o azyl má být ubytováno v 15 stanech v areálu kasáren. Před bývalými kasárnami probíhá protest skupiny, která se proti plánu staví.
Armádní kasárna byla v Mullingaru uzavřena v roce 2012.
Pozemek o rozloze 25 akrů v centru města je nyní využíván až 30 komunitními skupinami.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek „Vypadněte z našeho města!“ Občané irské obce zabránili vjezdu autobusu plného muslimských žadatelů o azyl (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden