Skandál: V Itálii vykazovali úmrtí po očkování jako úmrtí s covidem
RSS

Skandál: V Itálii vykazovali úmrtí po očkování jako úmrtí s covidem

V Itálii byl za minulé vlády zaveden velmi tuhý covidfašismus, včetně povinného očkování pro všechny od 50 let a pro některé profese. Neočkovaní byli zcela vyloučeni ze společnosti a to na poměrně dlouhou dobu.
V poslední době se lži z té doby dostávají stále více na povrch, přičemž nyní se právě v Itálii propírá nesmírný skandál, který se podařilo rozkrýt jedině díky únikům e-mailů odpovědných osob.
Tento skandál jen potvrzuje, že se manipulovalo s čísly úmrtí „s covidem“ (to se ostatně provádělo všude), ale také se zatajovala úmrtí, ke kterým došlo záhy po covid očkování zcela zřejmě právě v souvislosti s genovou injekcí.
Tato úmrtí pak byla vykázána jako „covidová úmrtí“ – a to i přesto, že většina z těchto zemřelých ani neměla pozitivní test.
V Itálii vybuchla skutečná covidová bomba: V úterý televizní kanál „Mediaset“  zveřejnil e-maily a chatové zprávy, do kterých je zapojen i italský protidrogový úřad AIFA,  uvádí 2020News .
Oproti zjištěným poznatkům úřad tvrdil, že genové injekce jsou bezpečné a účinné. Jak už nyní víme, tak pravý opak je pravdou. Injekce mRNA mohou způsobit závažné vedlejší účinky až smrt.
Navíc s každou další genovou injekcí se zvyšuje i riziko infekce covidem. Ale skandál je již venku: Italské úřady zjevná úmrtí na očkování deklarovaly jako úmrtí na covid!
Ze zveřejněných dokumentů mimo jiné vyplývá, že úřad zakázal správním jednotkám italských provincií zveřejňovat vedlejší účinky genové injekce.
Zprávy o obětech očkování explodovaly krátce po zahájení očkovací kampaně. Takové zprávy by pravděpodobně vedly mnoho lidí k tomu, aby  injekce mRNA odmítli. Tomu se samozřejmě muselo zabránit.
Všichni zodpovědní lidé si museli být vědomi toho, že experimentální přípravky nebyly nikdy bezpečné a účinné. Věděli to, ale potřebovali donutit co nejvíc lidí k tomu, aby si injekce aplikovali, proto tyto účinky tajili.
Zveřejněná korespondence ukazuje, že bylo dobře známo, že injekce mRNA nebyly testovány na rizikových skupinách, a proto nebyla k dispozici ani jedna studie.
Zvláště neexistovala žádná studie, která by ukazovala, že vakcíny jsou přínosem. Právě to však bylo opakovaně veřejně prohlašováno. Italský úřad pro kontrolu potravin a léčiv zahájil rozsáhlou mediální kampaň, která tvrdila, že se jedná o velmi účinné a neškodné látky.
Očkovací kampaň byla původně zaměřena na rizikové skupiny, tj. starší a nemohoucí osoby. Současně byli odpovědní lékaři a pečovatelské domy instruováni, aby prohlásili všechny oběti očkování, které zemřely bezprostředně po genové injekci, za „zemřelé s covidem“. Důvod: Očkování může fungovat pouze s časovým zpožděním.
Dokonce i lidé, kteří zemřeli po genetické injekci a neměli vůbec pozitivní PCR test, byli prohlášeni za úmrtí na covid. Takže údajná obrovská covidová vlna v roce 2021 byla vymyšlena a vznikl dojem, že hojně zabíjí starší a vážně nemocné lidi.
Ve skutečnosti tito lidé zemřeli bezprostředně po genové injekci a s největší pravděpodobností to byla také příčina smrti. V této souvislosti je třeba také zopakovat, že injekce byly v Itálii  mnoha lidem – například osobám starším 50 let – povinně nařízeny. Také ve zdravotnictví bylo předepsáno povinné očkování.
Tato konstruovaná vlna infekce, ve spojení s nedostatkem zpráv o vedlejších účincích, pravděpodobně vedla k vyšší ochotě k očkování. A zdá se, že to byl záměr. Jihotyrolská právnička Renate Holzeisenová již připravuje několik trestních oznámení na zodpovědné osoby…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Skandál: V Itálii vykazovali úmrtí po očkování jako úmrtí s covidem se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden