Masový úhyn delfínů a velryb v důsledku údajně „ekologických“ větrníků
RSS

Masový úhyn delfínů a velryb v důsledku údajně „ekologických“ větrníků

Životní prostředí rozhodně není prioritou klimatické agendy, jak globalisté tvrdí. Záměrem je splnění cílů Agendy 2030, což mimo jiné znamená i zchudnutí mas – zejména těch zemí, které zavádí klimatické cíle, jejichž účelem je deindustrializace a razantní snížení životní úrovně.
Vstříc se také vychází různým korporacím, které na této agendě neskutečně profitují. K nim patří mimo jiné i společnosti, které se zabývají tzv. „udržitelnou energií.“
K těmto preferovaným energetickým zdrojům patří i větrné elektrárny – a to i přes jejich ničivý vliv na přírodu. Kvůli větrníkům jsou vykáceny stamiliony stromů, větrná monstra likvidují celé ptačí populace v dané lokalitě a v případě havárie nezvratně poškodí životní prostředí.
A neškodí jen elektrárny na souši, ale také ty, které jsou na mořských pobřežích. Již delší dobu se v okolí těchto větrných turbín výrazně zvýšil úhyn mořských živočichů, přesto se plánují další monstra.
To se týká jak Evropy, tak USA, kde nyní Bidenova administrativa tlačí na plnění cílů politiky zeleného údělu, kterou zavádí také EU. V souvislosti s tím i zde rostou větrníky jako houby po dešti. A i zde se jasně ukazují problémy.
Republikáni ve Sněmovně reprezentantů vyzývají k pozastavení projektů větrných elektráren na moři, dokud odborníci nebudou moci provést hodnocení.
Mrtvé velryby a delfíni se stále vynořují na pobřeží Jersey a zdá se, že neexistuje jiné vysvětlení než výstavba větrné farmy.
Demokraté tvrdí, že jim záleží na planetě, ale zdá se, že jim nevadí, že tato zvířata jsou tím vším poškozována.
Tlak vedený republikánem z New Jersey Jeffem Van Drewem pramení z toho, že tucet mrtvých  keporkaků a pravých velryb  se letos vyplavilo na břeh podél východního pobřeží.
„Zatímco Bidenova administrativa nadále ignoruje nepříznivé důsledky, které by mohly vyplynout z rozvoje větrných elektráren na moři, moji kolegové a já je ignorovat nebudeme,“ řekl Van Drew.
„Je nezbytné, aby byla řešena řada nezodpovězených obav, od námořní dopravy a bezpečnosti až po životní prostředí a národní bezpečnost.“
Jeho rezoluci podporují i další republikánští poslanci.
Kromě obav o životní prostředí se obávají dopadu na rybolov a lodní průmysl. Rezoluce říká, že Kongres cítí, že rozvoj větrných elektráren na moři by měl být zastaven až do vyšetřování.
Nedávno v USA zemřelo osm delfínů a mnoho velryb …
Právě tyto a mnohé další případy jen jasně ukazují, že ochrana přírody je tím posledním oč v klimatické agendě jde.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 5 ] Článek Masový úhyn delfínů a velryb v důsledku údajně „ekologických“ větrníků se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden