V Londýně se demonstrovalo proti smrtícím injekcím, Mike Yeadon dal lidem dvě důležité rady (videa)
RSS

V Londýně se demonstrovalo proti smrtícím injekcím, Mike Yeadon dal lidem dvě důležité rady (videa)

V sobotu se v Londýně konaly demonstrace, které měly upozornit na úmrtí na očkování. Iniciátoři požádali lidi, aby přinesli červenou růži. Poslanec Andrew Bridgen a bývalý viceprezident společnosti Pfizer Mike Yeadon se mimo jiné připojili k pochodu, který vedl kolem budovy BBC.
„Lhali, lidé umírali!“- skandovali demonstranti. „Lidé se probouzejí rychlým tempem,“ poznamenal Bridgen.
Yeadon měl dvě důležité rady pro lidi, kteří se kolem něj shromáždili během protestu.


„Za prvé, pokračujte v placení v hotovosti. Čím více transakcí je zpracováno s hotovostí, tím více nejistoty je mezi lidmi, kteří toto vše organizují,“ řekl Yeadon. „Oni nenávidí nejistotu.“
„Pokud by všichni ve městě používali hotovost jen na další dva dny, světla by zhasla. Nebudou mít ponětí, co děláte, a to oni nenávidí,“ řekl Yeadon, který také nesl červenou růži.
„Každý politik nebo technokrat, který obhajuje zrušení hotovosti, je zločinec,“ řekl také Mike Yeadon.


Druhá rada: vyhněte se všemu, co se nazývá „vakcína“, zejména pokud jsou schváleny pro nouzové použití nebo obsahují mRNA.
„Neaplikujte si je,“ varoval Yeadon. „Lžou vám, že je  nutně potřebujete.“
„Pokud se budete řídit příběhem, oficiálním příběhem – a já budu mít pravdu – zaplatíte za to svou svobodou a pravděpodobně i svým životem. Pokud sledujete někoho, jako jsem já – a já se budu mýlit – budou se vám v nejhorším případě smát.“

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek V Londýně se demonstrovalo proti smrtícím injekcím, Mike Yeadon dal lidem dvě důležité rady (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden