Kalifornie chce zakázat policejní psy, jsou prý rasističtí
RSS

Kalifornie chce zakázat policejní psy, jsou prý rasističtí

Šílenství woke ideologie nabírá stále obludnějších rozměrů. V USA již nyní necílí jen na bělochy, ale podle všeho dokonce i na psy, kteří se prý po čase ve službě chovají příliš rasisticky…
Americký stát Kalifornie se nyní blíží k zavedení zákazu policejních psů v případech zásahů proti lidem. Důvodem je, že psi se údajně po několika letech služby obvykle stanou rasisty.
Předchozí studie ukázaly, že psi mají tendenci útočit na černé podezřelé tvrději, a že pokud jsou psi vysláni proti davu, tak většinou jsou pokousáni černoši.
Zastánci zákona také zdůrazňují, že psi „urážejí“ černochy, protože tato zvířata byla používána v době otroctví k vystopování uprchlých otroků.
Jackson, který stojí za návrhem zákazu, chce nyní zakázat policejní psy úplně v případech, kdy by mohli být černí pachatelé pokousáni.
„Používání policejních psů způsobilo brutální násilí a celoživotní trauma černým a barevným Američanům,“ uvádí se v tiskové zprávě.
„Tento zákon představuje obrat v boji za ukončení této kruté a nelidské praxe a budování důvěry mezi policií a komunitami, kterým má sloužit.“
Návrh má širokou podporu a nyní se očekává, že bude schválen státní radou.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Kalifornie chce zakázat policejní psy, jsou prý rasističtí se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden