Milán: Šaría hlídky kontrolují dodržování islámského práva v zatím ještě italském městě
RSS

Milán: Šaría hlídky kontrolují dodržování islámského práva v zatím ještě italském městě

V islamizovaných evropských zemích již působí v některých místech i šaría policie, která je obzvlášť aktivní nyní, tedy v období ramadánu. Ten začal minulý týden ve středu a potrvá i větší část dubna.
Mohamedáni, i když žijí v nemuslimských zemích, požadují na dobytých částech území dodržování zásad šaría také po nemuslimech. Porušení šaríi je mnohdy trestáno i brutální silou, zejména pokud se jedná o takovou opovážlivost jako pití alkoholu o ramadánu.
Šaría hlídky v evropských zemích zpravidla působí za tichého souhlasu vlády daného města či regionu. Málokde se odváží proti nim vyhradit ze strachu, že budou daní politici nařčeni z islamofobie.
Je tedy bezesporu bizarní, že zatímco místní domobranecké spolky byly ve většině evropských zemí perzekuovány a posléze zakázány, tato samozvaná islámská policie působí s tichým souhlasem systému.
A často se stane, že při své fanatičnosti neváhají porušit zákon…
Hlídky šaría hlídkují v Miláně a sledují dodržování ramadánu kolemjdoucími.
Milán je město, které bude mít již brzy  islámskou většinu, pokud se nezruší slučování rodin. V islamizovaných částech Milána jsou již šaría hlídky běžným koloritem ulic v době ramadánu. Tvoří je zejména tamní osazenstvo severoafrického původu.
Muž  byl na ulici  pobodán, protože vypil pivo během ramadánu, svatého měsíce islámu. K incidentu došlo včera  na Via Galvani v Miláně, kde byl muž za tento neodpustitelný prohřešek pobodán hlídkou šaría.
Dva muži ve věku 47 a 39 let uvedli, že byli napadeni třemi Severoafričany, z nichž jeden bodl 47letého muže do boku a obvinil ho „z pití piva během ramadánu.“ Oběť byla převezena do nemocnice.
Policie potvrdila, že probíhá vyšetřování na základě důkazů ze záznamů  kamerových systémů.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Milán: Šaría hlídky kontrolují dodržování islámského práva v zatím ještě italském městě se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden