USA: Útočnice, která zastřelila ve škole 6 lidí včetně tří 9letých dětí, byla transka
RSS

USA: Útočnice, která zastřelila ve škole 6 lidí včetně tří 9letých dětí, byla transka

Jistě jste již narazili na informaci o další masové střelbě v americké škole. V USA jsou masakry na školách již zcela obvyklým „folklorem“ a jen málokdo jim již věnuje větší pozornost – asi podobně jako jsou již zcela běžnými každodenní útoky džihádistů ve Francii.
Ovšem k této konkrétní střelbě možná ani nemuselo dojít, kdyby se dnes psychické nemoci nepovažovaly za normál, který je navíc velmi podporovaný systémem.
vražedkyně Audrey Hale byla zastřelena policií Transgenderismus je v módě, přičemž stále více mladých lidí se zřejmě i na základě této propagandy prohlašuje za trans, nebinární či různé genderové identity, kde mohou volit ze stále se rozšiřující škály.
Zatímco v minulosti skončili mnozí podobně zmatení jedinci na psychiatrii, dnes se to neděje. A byť se projevují sebebizarněji, jsou stále na svobodě.
Právě na tento fakt pak zřejmě doplatily oběti střelkyně, která se ovšem identifikovala jako trans – tedy tvrdila, že se cítí být mužem..
Včera asi v 10:13 tamního času vstoupil střelec do základní školy v Nashvillu bočním vchodem se dvěma útočnými puškami a pistolí. Střelec byl nakonec zastřelen policií kolem 10:27.
6 obětí smrtelně postřelených střelkyní v Covenant School je identifikováno jako: Evelyn Dieckhaus, Hallie Scruggs a William Kinney, všichni ve věku 9 let, Cynthia Peak, 61 let, Katherine Koonce, 60 let a Mike Hill, 61 let.
60letá ředitelka školy byla jednou z obětí Masová střelkyně, která v pondělí ráno zabila nejméně 6 lidí v Nashvillské škole Covenant, včetně 3 dětí, byla policií identifikována jako 28letá Audrey Hale.
Hale byla bývalou studentkou na Covenant School a online profil ji uváděl jako pracující v oblasti komerční ilustrace a grafického designu.
Hale je biologická žena, která se identifikuje jako muž a používá zájmeno „on“. Jak DC_Draino poznamenává, Hale má některé znepokojivé osobnostní rysy.
Hale byla také citována na umělecké webové stránce, kde řekla: „Existuje dětská část o mně, která miluje běhat na hřišti.“
Šéf policie v Nashvillu potvrdil, že Audrey Hale se identifikuje jako transgender, naznačuje, že její trans identita hrála roli a byla důvodem střelby: „Máme manifest … a mapu, jak se to všechno bude odehrávat.“
Haleová chtěla být oslovována zájmenem „on“ a je možné, že byla frustrována tím, že ji tak všichni neoslovovali.

Je také možné, že ve škole, kterou v minulosti navštěvovala, vraždila i proto, že tam byla po celou dobu docházky identifikována jako dívka.
Jedná se o katolickou školu, což by mohlo znamenat konzervativnější přístup v podobných případech.
Jde navíc o základní školu, kterou střelkyně navštěvovala naposledy někdy před 15 a více lety, kdy ještě nebylo trans šílenství tak propagované jako dnes….
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek USA: Útočnice, která zastřelila ve škole 6 lidí včetně tří 9letých dětí, byla transka se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden