Jaké jsou skutečné cíle Pákistánce Yousafa Humzy, který se stal novým skotským premiérem? (video)
RSS

Jaké jsou skutečné cíle Pákistánce Yousafa Humzy, který se stal novým skotským premiérem? (video)

Jistě jste již i na mainstreamu zaznamenali onu skutečnost, že se Skotsko stává v rámci západní Evropy prvním územím, kde bude premiérem muslim. A to muslim praktikující, který je skutečným mistrem takíji.
Zde jste si o něm mohli přečíst již v době, kdy byl jedním z kandidátů . Již tehdy mi bylo celkem jasné, že bude oním zvoleným právě on, protože tvrdí, že plně podporuje genderové šílenosti, které zaváděla jeho předchůdkyně Sturgeonová.
Nicméně – a to je něco, co vám mainstream nesdělí – jeho podpora je asi taková, že pokud se o těchto záležitostech hlasuje, tak se hlasování – na radu mešity – neúčastní.
Tedy on osobně nikdy pro žádný z těchto s islámem zcela neslučitelných zákonů nehlasoval, zatímco jeho hlavní soupeřka, která se proti daným zákonům zásadně staví, hlasovala otevřeně proti.
Yousaf Humza je tedy taková „chytrá horákyně“ – v islámském světě by se řeklo, že je příkladným muslimem, který mistrně ovládá umění takíji. Jakožto velmi oddaný sunitský muslim totiž musí v zájmu džihádu lhát, ale i toto lhaní má jisté limity.
Tedy bez problémů může tvrdit, že podporuje genderové a trans zákony, ovšem hlasování se pak neúčastní. Na druhou stranu svoji otevřenou podporu klimatické politice může vyjádřit i aktivním hlasováním, protože zde nenajdete nic zásadního, co by bylo proti tomu, co hlásá korán.
Než se ovšem dostal do křesla premiéra, tak působil na ministerstvu zdravotnictví, kde prosadil zavedení poměrně tvrdých zákonů proti rouhání podle práva šaría, což již předesílalo, že je skutečně velmi oddaným muslimem.
37letý podporovatel Sturgeonové má ovšem zcela jiný úkol než zavést LGBTQI vstřícné zákony a klimatickou agendu. Ten je velmi podobný úkolu katalánských muslimů, kteří také infiltrovali tamní separatistické hnutí.
Jeho úkolem je oddělit Skotsko od Velké Británie, neboť islamizace menšího státu s podstatně menším počtem obyvatel (Skotsko má zhruba tolik obyvatel jako Slovensko) je mnohem jednodušší.
Lze tedy očekávat zejména velmi otevřenou migrační politiku. Zatímco Velká Británie nyní stěhuje invazní jedince z hotelů do opuštěných kasáren, Skotsko pod muslimem bude zcela jistě postupovat opačným směrem.
Tím naláká muslimy, kteří jsou nyní zejména v Anglii, do skotských měst a posléze i vesnic. Přečíslení původního obyvatelstva země, která má jen něco přes 5 milionů obyvatel bude velmi jednoduché.
Pokud se tedy Skotsku pod Humzou podaří od Velké Británie odtrhnout, na což on sám hodlá vydatně tlačit, tak nebude problém do roku 2030 – 35 zemi islamizovat.
Už v roce 2020 ve svém projevu Humza prohlásil, že ve skotské vládě je příliš mnoho bělochů. Ve svém projevu také řekl, že migranti by měli být oslavováni.

Breaking: The Scottish National Party has elected Humza Yousaf to lead, making him the first Muslim & person of south Asian background to head the Scottish government. In his speech, he said migrants should be celebrated. In 2020, he delivered a tirade in parliament complaining… pic.twitter.com/NoPnwosEgC
— Andy Ngô (@MrAndyNgo) March 27, 2023

Jisté tedy je, že hlavním úkolem Humzy je skotský džihád. Humza udělá maximum pro to, aby Skotsko přeměnil na první islámský chalífát v západní Evropě. A zdá se, že k tomu má i plnou politickou podporu, Zvítězil i před skutečnou skotskou patriotkou, která za svůj rodný jazyk považuje gaelštinu a rozhodně není zastánkyní nejen genderových zákonů, ale také politiky otevřených hranic.
Humza se nyní bude samozřejmě velmi aktivně snažit o odtržení Skotska od Velké Británie a souběžně bude území islamizovat. On je skutečně velký patriot, jenže pákistánský. To ovšem Skotové zjistí, až bude velmi pozdě a oni sami budou v zemi pod právem šaría menšinou….
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Jaké jsou skutečné cíle Pákistánce Yousafa Humzy, který se stal novým skotským premiérem? (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden