Těchto 8 předpovědí bylo učiněno Světovým ekonomickým fórem pro rok 2030 (video)
RSS

Těchto 8 předpovědí bylo učiněno Světovým ekonomickým fórem pro rok 2030 (video)

Jako obvykle připomínám, že globalisté se dlouhodobě nijak se svými plány netají, problém jsou pouze tupé masy, které jim nenaslouchají a poté se diví, když se v zemích ovládaných loutkami porušují ústavní práva a zavádí se zákony, které jdou proti zdravému rozumu.
I proto je dobré se občas ohlédnout do minulosti a připomenout si, co vše nám bylo předpovězeno, aniž by to většina lidí vnímala.
Posledních 50 let a ve větší míře zhruba poslední desetiletí je čelní globalistickou organizací Světové ekonomické fórum (WEF). Politikům, kteří jsou pod jeho vlivem, rozhodně nelze důvěřovat.
Také na WEF již mnohokrát hovořili o tom, jak bude vypadat svět blízké i vzdálené budoucnosti.
Jak bude náš svět vypadat za sedm let? V roce 2016 „experti“ z Global Future Councils Světového ekonomického fóra o tom učinili  osm předpovědí .
1 . Všechny produkty se staly službami. Jinými slovy: nevlastním nic, žádné auto, žádný dům, žádné spotřebiče a žádné oblečení.  Vše se bude sdílet. „Nic nebudeš vlastnit a budeš šťastný.“
2 . Uhlík bude mít celosvětově stanovenou cenu (uhlíkové daně, měření uhlíkové stopy). Od roku 2017 musí čínské společnosti platit za emise CO2, aby byly povzbuzovány k odklonu od používání fosilních paliv.
3 . Dominance Spojených států skončila a existuje více světových mocností. Amerika bude muset soutěžit s Ruskem, Čínou, ale také s Německem, Indií a Japonskem.
4 . Nemocnice, jak je známe, zaniknou. Lékaři se skalpely a dárci orgánů uvolňují místo robotům a tištěným orgánům.
5 . Jíme mnohem méně masa. Protože to je lepší pro planetu a naše zdraví.
6 . Dnešní syrští uprchlíci budou v roce 2030 ředitelé. Do tohoto roku „klimatická změna“ vysídlila miliardu lidí. Musíme je „přivítat a integrovat“.
7 . Západní hodnoty budou testovány až k prasknutí. Znepokojující počet Evropanů přijme populismus.
8 . Do roku 2030 můžeme poslat lidi na Mars. Tam pravděpodobně objevíme důkazy o mimozemském životě.
 

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Těchto 8 předpovědí bylo učiněno Světovým ekonomickým fórem pro rok 2030 (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden