Fotbalisté stále kolabují, mají infarkty a dokonce umírají na hřišti (videa)
RSS

Fotbalisté stále kolabují, mají infarkty a dokonce umírají na hřišti (videa)

Již před rokem ukazovaly statistiky tolik kolapsů sportovců , kolik jich nebylo vidět nikdy v historii. I když jsou čísla ohromná , oficiálně se o nich naprosto mlčí a mainstream se jimi nezabývá.
Kolapsy – včetně náhlých úmrtí – však nebyly výhradou loňského roku, také letos se objevují – a v poslední měsíc zejména u fotbalistů.
V minulém týdnu se na hřišti zhroutili dva vysoce profilovaní fotbalisté, čímž pokračuje trend, který se nyní zdánlivě stal normou.
Minulou středu zkolaboval 28letý brazilský hráč Zé Carlos z klubu Ferroviário při pohárovém utkání.
Podle zpráv  byl během hry ošetřován a na krátkou dobu se vrátil na hřiště, než byl vystřídán a poté zkolaboval a byl převezen do nemocnice sanitkou.

Footballer Ze Carlos of Ferroviário suffered a shock "sudden illness" in the game, fell to the ground. https://t.co/8QEQrUE26b pic.twitter.com/zrZesLoCNF
— Hello Dave (@David83823494) March 25, 2023

Naštěstí byl hráč později propuštěn z nemocnice a zotavuje se.
Při dalším incidentu ve Španělsku zkolaboval na hřišti 25letý srbský obránce Dragisa Gudelj, který utrpěl zástavu srdce.
Zprávy uvádějí , že lékaři museli Gudelje na hřišti po zástavě srdce oživovat. Než ho odvezli do nemocnice, ošetřovali ho sedm minut.
Ostatní hráči zůstali v šoku a někteří se zhroutili v pláči. Hra byla po incidentu přerušena.

Dragisa Gudelj collapsed on the pitch today in the 11th minute of the first half, and was taken by ambulance after collapsing in Córdoba.
The game was suspended shortly after.
pic.twitter.com/UkJLh01pAL
— COVID VACCINE INJURIES .COM (@Storiesofinjury) March 26, 2023

Zprávy  uvádějí , že když Gudelj nabyl vědomí, chtěl v zápase pokračovat.

Dragisa Gudelj (brother of Serbia star Nemanja) collapsed on the pitch for Cordoba against Ferrol as the match was abandoned.
While being stretchered off the pitch, he woke up and appeared to ask to carry on playing. pic.twitter.com/2advKzkqxr
— Sam Street (@samstreetwrites) March 25, 2023

Hráč je nyní stabilní, ale pod přísným dohledem v nemocnici.
Gudeljův bratr, který také hraje ve Španělsku, rozeslal aktualizaci s poznámkou „Můj bratr žije, jeho srdce stále bije, díky lékařským službám Cordoby CF.“
Kromě těchto dvou incidentů, na začátku tohoto měsíce, obránce Pobřeží slonoviny za RC Abidjan, Moustapha Sylla, neměl takové štěstí, protože zemřel poté, co zkolaboval  během ligového zápasu.
Bylo mu pouhých 21 let.
Minulý měsíc v Řecku náhle zkolaboval 20letý hráč z Karditsa a později zemřel v nemocnici.
Pokračující příval hráčů, kteří pociťují problémy se srdcem, bolesti na hrudi a v nejhorším případě kolabují a umírají, vedl mnohé k tomu, aby požadovali vyšetřování toho, co způsobuje zjevný nárůst  takových incidentů.
Jen FIFA vloni uvedla 300% nárůst těchto případů oproti průměru posledních 12 let.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Fotbalisté stále kolabují, mají infarkty a dokonce umírají na hřišti (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden