USA: Další transky hrozí násilím, pokud nebude vyhověno požadavkům trans lobby
RSS

USA: Další transky hrozí násilím, pokud nebude vyhověno požadavkům trans lobby

Po pondělním útoku na základní škole, kde byly zastřeleny i tři malé děti, jsou USA v šoku, protože podobné útoky se jen zřídka soustředí na tak malé děti.
Ovšem zatímco normálně myslící lidé jsou v šoku a zastřelenou útočnici, která tvrdila, že se cítí být mužem, odsuzují, najdou se dokonce jedinci, kteří ji obhajují a neštítí se vyhrožovat dalším vražděním, pokud se nevyjde vstříc trans lobby.
Konkrétně jde o to, že v některých amerických státech zakazují operaci změny pohlaví dětem, což je naprosto v pořádku. Na podobné rozhodnutí musí být člověk dostatečně zralý, propagandou indoktrinované dítě má mnohdy v hlavě jen zmatek.
Ovšem trans lobby nechce věk operace změny pohlaví nějak omezovat a prosazuje, aby toto omezení padlo všude, nejen v demokraty vedených státech.
Po strašlivé vraždě nevinných křesťanských dětí a zaměstnanců v Nashvillu,  v pondělí ráno mnozí začali na sociálních médiích  podporovat rodiny  zastřelených. Transgender jedinec tragicky připravil o život šest nevinných lidí, tři děti a tři dospělé. Policie oznámila, že střelkyně měla manifest a plánovala  úmyslně zaútočit na křesťanskou soukromou školu, kterou kdysi navštěvovala.

Bohužel se zdá, že někteří lidé nejsou nijak zarmouceni a hrůzný čin dokonce podporují. Uživatel Twitteru a zjevný radikální obhájce transgenderu @LumpofNicoal  se místo toho rozhodl obhajovat  předchozí příspěvek , který ho zobrazoval v tričku s nápisem „trans práva nebo jinak“ s různými střelnými zbraněmi.
To je jasná zpráva o tom, že pokud se tato údajná „práva“ (čímž jsou myšleny operace dětí) neschválí, může se podobný čin opakovat.
Tweet zůstává připnutý v horní části účtu uživatele, takže je to záměrně první věc, kterou uživatelé vidí při návštěvě stránky. Obvykle se to provádí za účelem zvýraznění příspěvku, na který je uživatel hrdý. Je pochopitelné, že mnozí kritizovali příspěvek,  ale tento uživatel ho brání .
Několik dalších příspěvků se také stalo virálními, včetně tohoto, který zdůrazňuje plán na nadcházející „transgender den pomsty“.
Trans šílenci také zveřejnili videa přímo vyzývající k násilí v důsledku nedávných zákonů schválených v Tennesee, omezujících mrzačení genitálií nezletilých.

Transgender encourages people to fight in Tennessee… saying “we are going to die anyways!”
Did this guy inspire the School Shooting in Nashville today? pic.twitter.com/QlIqz6kR7y
— Lancevideos (@lancevideos) March 28, 2023

A některé transky tvrdí, že masakrem ve škole Tennesee „dnes dostalo, co si zasloužilo.“

Není zřejmě náhoda, že hned několik masových střeleb v poslední době měly na svědomí právě transky či nebinární (což je skoro totéž). Nicméně nad tím se nikdo nezamýšlí, neboť to by už byla transfobie.
Lze předpokládat, že těchto lidí bude zanedbatelné procento. Nedávno jsem někde narazila na informaci, že v Rakousku si dali práci spočítat kolik lidí se oficiálně hlásí k této sortě „trans, nebinární, fluidní apod.“
A zjistili, že v celé populaci jich je jen 0,2%. Tedy natolik málo, že nemá cenu se jimi nějak speciálně zabývat. V USA to o moc víc nebude. I kdyby se jednalo o 0,5% z populace, tak tolik masových střeleb mezi tak malou komunitou také o něčem vypovídá.
V poslední době se v USA objevilo hned několik masových vrahů z řad trans, nebinární apod. To jistě není náhoda:

A další masakry vyhrožují pokud nebudou splněny jejich podmínky (operace dětí). To se navíc děje v době, kdy má tato komunita zejména v USA i v rámci různých kvót „extra práva.“
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek USA: Další transky hrozí násilím, pokud nebude vyhověno požadavkům trans lobby se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden