Finanční expert: Tato krize bude horší než byla krize v roce 2008 (video)
RSS

Finanční expert: Tato krize bude horší než byla krize v roce 2008 (video)

I když jde o amerického ekonoma, je celkem jasné, že se krize rozhodně nebude týkat jen USA, ale zasáhne celý svět, především však všechny oddané lokaje Washingtonu, včetně celé EU.
Podle investora a finančního komentátora Petera Schiffa bude současná finanční krize nakonec horší než krize z roku 2008.
Schiff naznačuje, že zkrachuje více bank, což povede k dalším vládním sanacím, což inflaci ještě zhorší. Když posloucháte Schiffovy řeči, můžete mít pocit, že  současný finanční systém není silnější než domeček z karet.







Schiff zdůraznil rekordně vysoký dluh amerických kreditních karet a krachujících bank a poznamenal, že to není náhoda, že jak dlužníci, tak věřitelé jsou na mizině. „Důvodem pro to je Fed,“ řekl Shiff.
Fed držel úrokové sazby uměle nízko více než deset let, povzbuzoval lidi, aby šli hlouběji a hlouběji do dluhů, a banky, aby jim poskytovaly „úvěry.“ Nyní Schiff řekl, že neustálý počet přešlapů Fedu ho přivedl do pozice, kdy je nucen zvyšovat úrokové sazby.
„Fed pak v podstatě vytvořil další finanční krizi“, analyzoval Schiff.
Schiff se pak zaměřil na mainstreamová média, která se snažila lidem osvětlit skutečnou vážnost americké finanční situace a odvrátit pozornost od hrůzných vzpomínek na rok 2008.
„Média se zdráhají nazývat to finanční krizí. Pořád říkají, že je to bankovní krize. Finanční krize roku 2008 byla krizí bankovní!“
Podle Schiffa nikdo nechce říct, co to je, protože nechce vyvolat vzpomínky a srovnání s rokem 2008. Schiff však varoval, že kolaps řady finančních institucí, jako je Silicon Valley Bank, Signature Bank a First Republic Bank, byl pokračováním roku 2008. A stejně jako všechna pokračování, i toto bude horší.





Schiff má naprostou pravdu v jedné věci. Média to všechno bagatelizují, aby ochránila Bidena a demokraty…












Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Finanční expert: Tato krize bude horší než byla krize v roce 2008 (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden