„Něco velmi dramatického se změnilo“: Taibbi říká, že se demokraté zbavili svobody slova
RSS

„Něco velmi dramatického se změnilo“: Taibbi říká, že se demokraté zbavili svobody slova

Nezávislý novinář Matt Taibbi, který se nedávno proslavil v pořadu „Akta Twitter“ , odhalil, že občanské svobody už nejsou mezi demokraty populární. (Foto: Fox News)







Taibbi vystoupil v pořadu Fox News „Sunday Morning Futures with Maria Bartiromo“ , aby zopakoval svůj pohled na věc, že současná Demokratická strana již nereprezentuje hodnoty běžného Američana.




Půjdete do vězení za zasahování do voleb v roce 2020, zaznělo v USA
„Ohledně toho všeho – Matte, co si o tom všem myslíš? Vím, že předtím, než jste začal odhalovat toto špatné chování, jste se identifikoval jako demokrat, a teď na vás všichni vaši přátelé, v uvozovkách, v médiích útočí za to, že jste to odhalil,“ zeptala se Bartiromo. „Jo, je to legrační, chci říct, že jsem byl vychován v tradiční liberální ACLU, celý život jsem věřil ve svobodu slova. To byla jedna z věcí, která mě, upřímně řečeno, přitahovala k Demokratické straně, když jsem byl dítě, myšlenka, že jsme strana, která věří v to, že necháme každého vyjádřit se, a my prostě budeme lépe argumentovat, a takhle systém funguje,“ řekl Taibbi.




Soubory Twitter: Ministerstvo zahraničí USA zpanikařilo kvůli zprávám o covid-19
„Ohledně toho všeho – Matte, co si o tom všem myslíš? Vím, že předtím, než jste začal odhalovat toto špatné chování, jste se identifikoval jako demokrat, a teď na vás všichni vaši přátelé, v uvozovkách, v médiích útočí za to, že jste to odhalil,“ zeptala se Bartiromo.




Jourová se tvrdě pustila do Muska. Toto přijde, pokud nebude poslouchat
„Jo, je to legrační, chci říct, že jsem byl vychován v tradiční liberální ACLU, celý život jsem věřil ve svobodu slova. To byla jedna z věcí, která mě, upřímně řečeno, přitahovala k Demokratické straně, když jsem byl dítě, myšlenka, že jsme strana, která věří v to, že necháme každého vyjádřit se, a my prostě budeme lépe argumentovat, a takhle systém funguje,“ řekl Taibbi.



Matt Taibbi @mtaibbi : "There's no question about it anymore that now the parties have had a complete reversal on how they view these issues." pic.twitter.com/2zxpspYTmO — The Post Millennial (@TPostMillennial) March 26, 2023
Musk: „Většina lidí si nebezpečí třetí světové války neuvědomuje“
Pokračoval: „V americké politice se zřejmě něco velmi dramaticky změnilo a došlo k posunu. Už není pochyb o tom, že nyní došlo k úplnému obratu v tom, jak strany čtou tyto otázky.“



Taibbi vede tým novinářů, mezi nimiž je i Michael Shellenberger, kteří získali přístup k souborům Twitteru a odhalili tak překvapivou síť vládních agentur, think-tanků a pracovníků Twitteru, kteří koordinují své úsilí o útok na první dodatek.




Slyšení cenzury na Twitteru v USA. Všimnou si i česká média?
Z Akta Twitter jsme se dozvěděli, že se stále rozšiřuje koalice skupin, které spolupracují s vládou a sociálními médii s cílem zaměřit se na Američany a cenzurovat je, včetně organizací financovaných vládou.



Ze spisů Twitteru mrazí v detailech a ukazují, jak demokraté vyzbrojili vládu a spolčili se s korporacemi, aby vedli válku proti prvnímu dodatku.




Bývalý „bezpečnostní“ ředitel Twitteru Yoel Roth tvrdí, že svoboda projevu je hrozbou pro svobodu slova
Moderní Demokratická strana není tou samou stranou, jejímiž členy byli v minulosti vaši rodiče nebo prarodiče. Je posedlá rozpoutáním třetí světové války na Ukrajině, erozí prvního dodatku, demontáží druhého dodatku a normalizací „woke“ kultury.



Co způsobilo tak výrazný posun ve straně během několika málo let?




Dříve cenzurované video na Twitteru o vzniku covid-19 zveřejnil Kim Dotcom s komentářem
Článek „Něco velmi dramatického se změnilo“: Taibbi říká, že se demokraté zbavili svobody slova se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden