New York otevřeně podporuje satanismus, umisťuje satanistickou sochu u Nejvyššího soudu a v parku
RSS

New York otevřeně podporuje satanismus, umisťuje satanistickou sochu u Nejvyššího soudu a v parku

Satanisté jsou v současné době plně tolerovanou sektou. Sraz satanistů se má již brzy konat právě v USA, přičemž podmínkou pro vstup na jejich setkání je plné covid očkování a respirátor nebo chirurgická rouška. A to i nyní, kdy se již roušky prakticky nikde nenosí (o akci mohli přečíst již zde ).
Tím vlastně dávají satanisté nepřímo najevo plnou podporu tomuto zvrácenému systému, či spíš těm, kdo skutečně řídí svět, neboť jsou vlastně „z jednoho těsta.“
Po této nepřehlédnutelné symbolice je snad úplně jasné, jaká zvrácená hydra ve skutečnosti řídí svět – či alespoň jeho část. A opět zde připomínám to, co již mnohokrát: globální zločinci se ničím netají, vše nám předem vyzradí a zdá se, že toho tají čím dále tím méně.
I proto se zřejmě v New Yorku rozhodli zcela symbolicky umístit dvě satanistické sochy. Zatímco jedna je v parku, tak druhá se objevila před budovou Nejvyššího soudu. Symbol tohoto umístění sochy snad ani netřeba komentovat…
Na budově odvolacího oddělení Nejvyššího soudu státu New York byla v lednu vztyčena nová socha. Zobrazuje nahou zlatou ženu s dlouhými copánky připomínajícími beraní rohy a pažemi, které vypadají jako chapadla chobotnice, přičemž socha stojí na lotosovém květu.
Socha má připomínat soudkyni Nejvyššího soudu Ruth Bader Ginsburgovou a její boj za potrat. Má na sobě typický krajkový límec Ginsburgové.
Socha od pákistánsko-americké sochařky Shahzie Sikander, měřící přibližně 2,5 metru, stojí vedle postav Mojžíše, Konfucia, Zarathustry, Manua, Ludvíka IX. a císaře Justiniána. 
Podle Sikanderové probíhá „naléhavý a nezbytný kulturní boj,“ ve kterém New York přehodnocuje tradiční reprezentace moci ve veřejném prostoru a přetváří občanské struktury, aby lépe vyhovovaly společenským zvyklostem 21. století.
Socha je pojmenována „NYNÍ“, protože je nyní nutné, aby „ženská reprodukční práva“ nebyla ohrožena. Sikanderová výslovně zmiňuje právo na potrat. A je tím samozřejmě míněn potrat až do porodu (tedy  plně vyvinutého a zdravého dítěte), jaký je dnes povolený například v Kalifornii , ale také na Novém Zélandu .
Ovšem v USA již řeší i návrh demokratických zákonodárců na umožnění potratu až do 28 dní po porodu (!!), což je dnes stále kvalifikováno jako vražda.
Ale zpět k sochám, které byly umístěny v New Yorku.

Sochy jsou neobvyklé v tom, že ženské copánky jsou zobrazeny stočené do rohů, které někteří komentátoři nazývali „rohy Bafometa.“ 
Také nemá nohy.  Podle sochařky je socha „násilnou ženou a formou odporu v prostoru, kterému historicky dominovala patriarchální reprezentace,“ protože je potřeba ji vystavit „teď“, v době, kdy jsou reprodukční práva žen pod útokem.
Tím má zřejmě na mysli zákazy potratů v některých republikánských státech nebo neochotu některých států schválit potraty ve vysokém stupni těhotenství.
Socha „Nyní,“ která je necelých 10 stop vysoká, je v dialogu s další 20 stop velkou sochou Sikanderové nazvanou „The Witness“ (svědek – viz obrázek) v nedalekém parku Madison Square. Postavy se liší pouze v jednom detailu: „Svědek“ nevyrůstá z lotosu, ale má prstencovou sukni.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek New York otevřeně podporuje satanismus, umisťuje satanistickou sochu u Nejvyššího soudu a v parku se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden