Ron Paul o devastaci, kterou způsobily USA na Blízkém východě
RSS

Ron Paul o devastaci, kterou způsobily USA na Blízkém východě

Ron Paul není jediným Američanem, který si myslí, že je třeba postavit se proti Deep state a ukončit tyto agrese, které vedou pouze k utrpení, zvyšování nenávisti tamního obyvatelstva vůči celému Západu a na druhé straně k obohacování amerických korporací, které se neštítí krást nerostné bohatství na okupovaných územích.
Pokud tedy někdo kritizuje jiného agresora, měl by si především zamést před vlastním prahem. Alespoň tak vyznívá článek Rona Paula:
Minulý týden došlo k prudkému nárůstu útoků na americké jednotky okupující severovýchodní Sýrii, přičemž útok dronů na americkou základnu obviňoval „proíránské“ síly a americký protiúder údajně zabil nejméně 19 lidí. 
Po americké odvetě zasáhl další útok „proíránských“ sil řadu amerických míst v Sýrii. Může být jen otázkou času, kdy proti přání Sýrie dojde k dalším úderům proti 900 americkým vojákům sídlícím v Sýrii. Naposledy byl zabit jeden americký dodavatel. Příště to může být mnohem více Američanů.
Co stojí za náhlou eskalací? Zásadní změny na Blízkém východě za poslední měsíc ukázaly, jak neobhajitelná je pokračující americká okupace Sýrie a Iráku.
Vezměme si například nedávné historické napravování vztahů mezi bývalými úhlavními nepřáteli Saúdskou Arábií a Íránem, které zprostředkoval úhlavní nepřítel Washingtonu, Čína. 
Politika USA na Blízkém východě byla dlouho „rozděl a panuj“ a sahá přinejmenším do války mezi Íránem a Irákem v 80. letech. USA, které v této válce změnily strany, zaručovaly, že bude prolito maximální množství krve, a že vroucí nenávist bude i nadále bránit jakémukoli trvalému míru.
Poté USA před dvaceti lety napadly Irák a proměnily Irák v íránského spojence. To je zahraniční politika neokonzervativců: 100% míra selhání.
Tento měsíc tedy vstoupila Čína, která má zájem na vytvoření regionálního dopravního koridoru, který by zahrnoval Írán, a místo bombardování, invaze a okupace – což je modus operandi Washingtonu – ve skutečnosti zprostředkovala obnovení diplomatických vztahů mezi Saúdskou Arábií a Íránem.
Republikáni i demokraté v USA rádi útočí na Čínu, ale Čína dosáhla toho, čemu USA léta odolávaly: míru v regionu. Měli bychom se divit, že pokračující americká okupace není na Blízkém východě vítána?
Spojené státy okupují ten obrovský kus Sýrie, kde se nachází ropa a zemědělství, a zdá se, že cílem je produkovat zisky pro americké nadnárodní korporace z ukradených přírodních zdrojů a zabránit tomu, aby přírodní bohatství Sýrie bylo využito k obnově této země. Není divu, proč jsou USA na Blízkém východě tak nepopulární?
Jak pokrytecké je, že Bidenova administrativa utratila 100 miliard dolarů z našich daní na vyloučení Ruska z okupace proporcionálně menšího území na Ukrajině, než okupuje Washington v Sýrii?
A Washington tvrdí, že stojí za „pořádkem založeným na mezinárodních pravidlech,“ zatímco decimoval Irák a Afghánistán, které na nás nezaútočily – a předtím Srbsko, které by nás nemohlo ohrozit, i kdyby chtělo.
Konec americké okupace Blízkého východu je za námi a čím dříve si to uvědomíme, tím lépe. Nemáme co dělat, abychom se vměšovali do jejich politiky, okupovali jejich území a kradli jejich zdroje. 
Američané se připojili k americké armádě, aby bránili Spojené státy před všemi nepřáteli, zahraničními i domácími, a přesto byli zmanipulováni zkorumpovanými úředníky DC, aby okupovali cizí země a kradli jejich ropu. Možná to je důvod, proč americká armáda nemůže splnit své náborové cíle?
Zde je snadný způsob, jak ochránit americké síly v Sýrii před dalšími útoky „spojenců s Íránem“: Přiveďte je domů. Zítra. Nečekejte další den!
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Ron Paul o devastaci, kterou způsobily USA na Blízkém východě se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden