Itálie: Vláda se chystá vyvlastňovat, muslimské obohacovače již není kde ubytovat (video)
RSS

Itálie: Vláda se chystá vyvlastňovat, muslimské obohacovače již není kde ubytovat (video)

V Itálii nyní zažívají takovou invazi, jaká nemá dosud obdoby. Zatímco Italové očekávali, že záhy po volbách zavede Meloniová námořní blokádu jak slibovala, ve skutečnosti vyšly na světlo světa jen zcela bezzubé dekrety mířící na omezení činnosti pašeráckých neziskovek.
Ovšem dekrety příliš nefungují, zato perfektně funguje italská pobřežní stráž. Ta působí jako zdaleka největší dovozce „Novoevropanů“, neboť drtivá většina obohacovačů připluje právě s pomocí těchto státních pašeráků.
Záhy jsou invazní vojáci rozmístěni po celé Itálii, takže přetížený již zdaleka není jen jih, ale také severní přímořská oblast oblíbená i u našich turistů – Veneto (Benátsko) a dokonce i italské Alpy.
Situaci můžete vidět na videu a ani není třeba rozumět italsky:
document.createElement('video');
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2023/03/sd_no_mpl-6.mp4
Zatím jsou invazisté ubytováváni zejména v ubytovacích kapacitách jinak určených pro turisty, ale ty již zřejmě také nepostačují.
Nyní totiž došla situace až tak daleko, že v některých přetížených oblastech již hrozí vláda vyvlastňováním. To může být odvráceno jen případným rozhodnutím o okamžitých deportacích, ale zdá se, že italská vláda si v tomto ohledu nechce „pošpinit“ pověst v EU a k podobně razantnímu kroku se neodhodlá.
Meloni se nyní stále více vymyká kontrole. Její prefekti vyhrožují občanům, že zabaví nemovitosti, aby mohli ubytovat útočníka, kterého do Itálie převezli nohsledi v uniformě Meloniové. Nikdy jsme si nemysleli, že znovu prožijeme situace, které jsme zažili s Demokratickou stranou ve vládě. Meloni je horší než Demokratická strana: protože už zradila volební mandát.
Jejím plánem je co nejvíce rozšířit nelegální přistěhovalce po celém území státu. Každá obec musí podle vlády přivítat vetřelce na náklady daňových poplatníků.
Jak již bylo vysvětleno, Meloni realizuje – nevíme, zda chtě nebo nechtě – Kalergiho plán. Jí vděčíme za vstup 160 tisíc imigrantů do Itálie.
To vše stojí Italy miliardy eur. Jen letošní vylodění nás bude stát o 1 miliardu více než miliardy, které již utratíme za ubytování současných 110 000 vyžírek v hotelech, apartmánech a letoviscích.
Dnešní novinkou je, že vláda se prostřednictvím prefektů chystá zrekvírovat budovy, aby tam mohli být ubytováni nelegální přistěhovalci, které vláda sama zve do Itálie.
Prvním územím, které zažije tento typ vyvlastnění, bude oblast Parmy. Na zítřejším summitu v prefektuře by se o tom mělo jednat.
Prefekt Garufi obnovil hrozby tím, že nařídil starostům, aby našli vhodná místa, jinak, jak oznamují místní noviny, „jediná cesta bude cestou rekvizicí.“
Dělá opak toho, co slíbila ve volbách. Buď je to zrádce nebo je to klinický případ nezpůsobilosti…
Tolik zprávy z Itálie. Jak se zdá, tak Itálie je jen další evropskou zemí, která hodlá přistoupit až k vyvlastňování, aby uspokojila nároky invazních jedinců.
A to tentokrát i za cenu porušení předvolebních slibů a přes jasný odpor drtivé většiny obyvatel…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Itálie: Vláda se chystá vyvlastňovat, muslimské obohacovače již není kde ubytovat (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden