Piráti a STAN připravují genderové zákony, jaké již platí v mnoha jiných evropských zemích
RSS

Piráti a STAN připravují genderové zákony, jaké již platí v mnoha jiných evropských zemích

Jde samozřejmě o zákony, podle nichž je pohlaví pouhý konstrukt a tedy každý bude mít možnost si změnit pohlaví podle libosti. Zejména co se týká trans osob by šlo o velké změny.
Prozatím je podmínkou změny pohlaví operace a hormonální terapie, při které zcela logicky dochází také k tomu, že je daný jedinec sterilizován, neboť i to je dosud běžnou součástí změny pohlaví.
Žena s varlaty nebo muž s vaječníky je samozřejmě nesmysl, což si ovšem nemyslí nejen EU, ale také Piráti a STAN.
Již nějakou dobu zde upozorňuji na to, že po celé Evropě se postupně tyto zákony mění tak, že se stačí za dané pohlaví prohlásit. Pak se objevují takové bizarnosti, jako je ta, že biologická žena je tatínek, který odnosí a porodí dítě, zatímco matkou je biologický muž, který se jen prohlásil za ženu.
Ano, také takové bizarnosti se již v Evropě objevují  a i u nás by se časem měly stát normálem.
Na skutečnost, že již došli  i naši politici do bodu, kdy hodlají zákon protlačit, mne dnes upozornil e-mail od spolku „Tradiční rodina.“ Vzhledem k tomu, že spolek se jako zásadní odpůrce těchto kroků ve věci velmi angažuje, budou zřejmě informace pravdivé.
Spolek mimo jiné uvádí:
Vládní koaliční strany Piráti a Starostové přijaly veškeré požadavky LGBT a feministických neziskových organizací týkající se legislativních změn dle jejich zadání. Patří mezi ně zrušení povinné sterilizace translidí, uzákonění Manželství pro všechny a ratifikace Istanbulské úmluvy. Zákony, které hluboce zasahují do celé společnosti.
Celý článek k problematice si můžete přečíst i na jejich stránkách zde . Detailně je tam osvětleno, jak vypadá zákon v Německu, neboť přesně téhož by časem chtěla docílit LGBTQI lobby i u nás.
Vzhledem k tomu, že dlouhodobě sleduji tuto zvrácenou agendu, která se v poslední době uchytila v celém západním světě, tak je mi jasné, že skutečně vše půjde stejnou cestou jako jinde. V Německu či Španělsku si například mohou pohlaví měnit i děti (od 12, resp. 14 let).
Muži, kteří se prohlásí za ženu, se po čase začnou objevovat ve sportech , na soutěžích Miss , v ženských věznicích , šatnách, na toaletách či na ženských odděleních nemocnic . V tom jsou nejdál v USA a v Evropě jim šlape na paty Skotsko .
Ve většině zemí si navíc lze měnit pohlaví častěji (např. v Německu 1x ročně). Stačí jen nahlásit změnu na matrice – bez operace či hormonální terapie.
A nejhorší je fakt, že se do toho všude tahají i děti, které jsou indoktrinovány genderovou „ideologií“ již od školky. Tedy i dětem se začne ve školkách a školách tvrdit, že pohlaví je jen konstrukt a ony samy se mohou rozhodnout v určeném věku kým chtějí být.
Dnes mají navíc na výběr již z více než 100 genderových identit, oficiálně uznávaných v EU.
V USA se dokonce může provádět operativní změna pohlaví i u dětí – tedy vyjma některých republikány vedených států.
V Evropě je tato změna možná u dětí operativně jen výjimečně (ale již se to děje např. ve Španělsku), jinak je běžně pohlaví změněno papírově a také se u těchto dětí používají blokátory puberty, aby se u nich nevyvinuly pohlavní znaky typické pro jejich biologické pohlaví.
Skutečně to u nás také chceme? Je jasné, že na přijetí zákona netlačí jen trans lobby, ale také EU. A je také jasné, že ve Sněmovně je třeba najít i dostatek hlasů. Hlasy Pirátů a STAN totiž nebudou stačit.
K nim se ovšem jistě přidá i celá TOP09, část ODS a jen stěží lze odhadnout jak se rozhodně KDU, ale jejich voliči by podporu tohoto zákona zřejmě nevydýchali.
Tedy pětikolka v tomto jednotná nebude. Ovšem zde nejspíš odpůrce zákona zklamu. Asi polovina hnutí ANO s tím také souhlasí, zde je tedy více než pravděpodobné, že dodají potřebné hlasy.

Mimo uvedeného se má hlasovat i o tzv. „manželství pro všechny,“ ale i ohledně schválení velmi kontroverzní Istanbulské úmluvy.
V USA se nyní ukazuje , jak umí být jistí jedinci nebezpeční , pokud se jim dává příliš prostoru. To ukazuje poslední případ vystřílené školy a několik jiných podobných případů předtím.
Co se tedy týká LGBTQI, tak by se rozhodně nemělo nic zásadně měnit. Jediné, co by možná bylo vhodné, by bylo rozšíření vzájemných práv v rámci registrovaného partnerství. Nevidím důvod proč by partneři po sobě nemohli dědit apod.
Ale rozhodně se nesmí povolit adopce, které jsou v jiných zemích hojně zneužívány pedofily a samozřejmě ani ony trans zákony, které tlačí Piráti a STAN a podle nichž je pohlaví jen konstrukt.
Jde totiž o další destrukci rodiny a tím i celé společnosti. Zájem dítěte má být prvořadý, ale tímto zájmem není nějaká bezpohlavní genderová výchova a umožnění změny pohlaví ve 12 nebo 14 letech.
 
 
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Piráti a STAN připravují genderové zákony, jaké již platí v mnoha jiných evropských zemích se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden