USA: Trans skupina pokračuje ve výhružkách a podporuje střelbu ve škole, přičemž její členové pózují se zbraněmi
RSS

USA: Trans skupina pokračuje ve výhružkách a podporuje střelbu ve škole, přičemž její členové pózují se zbraněmi

Po již několikáté masové vraždě ze strany transky dochází k další radikalizaci této skupiny, která je nesmírně podporovaná systémem. Výhružky jsou namířeny proti všem, kdo odmítají zákon, který by povoloval operace změny pohlaví již u dětí – a to bez nutnosti souhlasu rodičů.
Některé státy USA již tento zákon právě na základě násilné trans lobby zavedly, ale mnohé další – jde zejména o republikány vedené státy – zvrácený zákon odmítají.
Nedávný masakr ve škole, kde bylo transkou zastřeleno 6 lidí – včetně tří 9letých dětí – samozřejmě tyto kreatury, vyhrožující zbraněmi, plně podpořily a vyhrožují, že vraždění bude pokračovat.
Navíc má proběhnout trans demonstrace u budovy Nejvyššího soudu, kde se budou domáhat údajných práv…
Trans shromáždění „Day of Vengeance“ se bude konat tento víkend u Nejvyššího soudu USA navzdory pondělní střelbě v křesťanské škole v Nashvillu „transgenderovým“ teroristou, který zavraždil tři dospělé a tři děti.
Virginská pobočka Trans Radical Activist Network (TRAN), organizace organizující shromáždění, získala peníze na školení trans aktivistů. Za tyto peníze si ale podle všeho skupina zakoupila zbraně a organizuje výcvik.
Uspořádali  také „sbírku na taneční párty“ v Richmondu, údajně pro výcvik sebeobrany 7. března, předtím, než došlo ke střelbě ve škole.
Lze tedy předpokládat, že vraždící transka sehnala peníze na zbraň právě z této sbírky.
Nedávno se také objevily snímky, které ukazují radikální trans aktivisty, kteří pózují s masivními střelnými zbraněmi a vyhrožují mírumilovným křesťanům. Na jedné fotografii trans aktivista pózuje s  útočnou puškou a vyhrožuje, že zabije křesťany.

Tady je další. Tato transka prohlašuje Audrey Hale, trans střelkyni, která vraždila ve škole, za mučednici a také vyhrožuje křesťanům:

Je to skoro, jako by se transky připravovaly na válku.
Nepočítejte však se zkorumpovanou FBI, která tyto znepokojivé jedince vyšetřuje. Zaměřují se pouze na konzervativní demonstranty a věrné křesťany. Transky patří k chráněncům systému.
Daily Mail k tomu uvedl :
Navzdory rostoucímu politickému napětí po celé zemi, kdy tiskový mluvčí arizonského demokratického guvernéra zveřejnil tweet  o střílení transfobů, Trans Radical Activist Network (TRAN) prosazuje svůj protest ve Washingtonu.


Virginská pobočka skupiny uspořádala 7. března v Richmondu „dobročinnou sbírku na taneční párty“ k účelu výcviku střelných zbraní a sebeobrany pro trans-Virgince“, ještě předtím, než došlo k masové střelbě.


„Pojďte s námi boogie a braňte trans život!“


Ale zdá se, že jeden aktivista posunul hnutí na další úroveň, když zveřejnil fotografii těžce ozbrojené osoby s útočnou puškou a vyhrožoval, že „zabije křesťany“ – zatímco Twitter odstranil tisíce příspěvků s letáky pro tuto událost.


Twitter odstraňuje příspěvky, které by mohly být považovány za výhružné nebo zahrnující zbraně spojené s hashtagem „TransDayofVengeance“ – ale není jasné, kolik přesně bylo dalších pózujících se zbraněmi, protože mnohé další byly od té doby smazány.
Dva další trans aktivisté od té doby zveřejnili záběry a fotografie sebe sama s puškami, které se zdají být přímou reakcí na střelbu v Nashvillu, kterou podpořili.
Jeden říká, že použije zbraň na „ochranu“ proti „transfobům.“


Aktivisté jsou povzbuzováni, aby „přivedli kamaráda“ a vzali si masku na akci před Nejvyšším soudem ve Washingtonu DC 1. dubna, což je označováno za pomstu za „trans genocidu.“







Přibude brzy na seznam trans masových střelců v USA další?


Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek USA: Trans skupina pokračuje ve výhružkách a podporuje střelbu ve škole, přičemž její členové pózují se zbraněmi se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden