Italský lékař chtěl provádět pitvy náhle zemřelých, byl za to suspendován
RSS

Italský lékař chtěl provádět pitvy náhle zemřelých, byl za to suspendován

Také víte ze svého okolí o někom, kdo zhruba v posledních dvou letech náhle zemřel, aniž by předtím trpěl nějakými závažnými problémy? A nemám ani tak na mysli případy jako náhle zemřelí mladí sportovci, kteří umírají celosvětově častěji než kdy předtím.
Jde většinou spíš o starší, ale jinak zdravé lidi. Já osobně ze svého okolí už několik takových případů znám. Vše bylo „nějak“ uzavřeno a vzhledem k věku 70+ bez pitev. Nic se ani vzdáleně nespojilo s jejich covid očkováním.
To se nyní děje po celém světě. Většinou dokonce ani příbuzní náhle zemřelých neuvažují o tom, že by za smrtí mohly stát genové jedy, které stále většina společnosti díky propagandě považuje za bezpečné vakcíny.
I to je důvod proč se tyto případy uzavřou jako úmrtí na náhlou zástavu srdce, nečekanou mrtvici, vysoký věk apod.
Hůře se asi zdůvodňují náhlá úmrtí u lidí v produktivním věku. Ale podle všeho se zřejmě ani tam pitva neprovádí. A i tehdy, kdy je pitva provedena a důvodem je například myokarditida, se o vládami tvrdě vynucovaných injekcích nehovoří.
Toho si povšiml i italský lékař, který tlačil na to, aby byly v případech náhlých úmrtí těla zemřelých pitvána. Jenže tvrdě narazil. Nikdo nemá o pitvy zájem, stejně jako byly pitvy zakazovány za covidu…
Italský lékař Valerio Petterle byl veřejně vyslýchán ohledně náhlých úmrtí. Upozornil na to, že přibývá náhlých úmrtí dospělých a doporučil provádět více pitev, aby se zjistilo, proč lidé neočekávaně umírají.
Za tento návrh byl Dr. Petterle suspendován na dva měsíce.
Lékařské úřady a orgány v Itálii nemají zájem o provádění pitev za účelem vyšetřování nadměrné úmrtnosti v Itálii. Místo toho suspendovali lékaře, který navrhl vyšetřování náhlých úmrtí Italů.
 „Náhlých úmrtí přibývá a polovina úmrtí je způsobena Sadsem, syndromem náhlého úmrtí dospělých,“ vysvětluje Petterle deníku La Verità, „jeden ze dvou zesnulých ve středním věku byl zdravý a u všech mám poškození epifýzy, jako by byl poškozen jejich imunitní systém. Mrtvoly jsou stále vyšetřovány PCR testy: pokud jsou pozitivní, jsou odebrány příbuzným“. Petterle, který také mluvil s novinami, řekl, že je znepokojen nárůstem úmrtí na infarkty a říkal, že je potřeba více pitev, aby se určily příčiny.
Italské zdravotnické úřady mají problém, kterým by se měly zabývat: v roce 2022 měla Itálie 11–25%  nadměrnou úmrtnost .

zdroj
Proč Italové v roce 2022 nadprůměrně umírali? Nemáme tušení! Víme jen to, že italské zdravotnické úřady NECHTĚJÍ, abychom znali odpověď. Místo toho suspendují lékaře, kteří doporučují provádět další pitvy.
Je mi líto statečného italského lékaře Valeria Petterleho. Doufám, že to nevzdá.
Protože lidé, kteří náhle zemřou, jsou pohřbeni nebo zpopelněni, aniž by se určila příčina úmrtí, takže možná nikdy nebudeme mít důkaz, proč zemřeli – což je přesně to, co italské lékařské rady chtějí.
Dokonalý zločin potřebuje dokonalé krytí!
Dr Petterle není sám. Když odvážný britský poslanec Andrew Bridgen prohlásil, že nadměrná úmrtnost Spojeného království představuje národní stav nouze, byl falešně obviněn z antisemitismu. V popředí těchto falešných obvinění stáli Matt Hancock, strůjce lockdownů Spojeného království, a Rishi Sunak, člen WEF, který obrovsky profituje z firem vyrábějících vakcíny proti COVIDu.
Ignorování nadměrného počtu úmrtí a očerňování těch, kteří volají po vyšetřování jejich příčin, tedy není čistě italský problém.
Nyní, když jsou řádně provedeny pitvy, jak to udělali patologové z univerzity v Heidelbergu v Německu, zjišťují poškození způsobené vakcínami COVID.
Připomínám, že například v prosinci 2022 byla v téměř celé Evropě (vyjma zemí s velmi nízkým očkovacím statusem) vykázána značná nadúmrtnost – což platilo také pro ČR, kdy i u nás zemřelo mnohem víc lidí než v tentýž měsíc v předchozích letech (+23,2%).
Nadúmrtnost pak doslova exploduje zejména v Německu a na Islandu. Ale nikdo se tím nezabývá.
Myslíte, že se jim podaří zakrýt příčiny náhlých úmrtí v Itálii i jinde?
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 5 ] Článek Italský lékař chtěl provádět pitvy náhle zemřelých, byl za to suspendován se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden